Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Rango

Rango er et mesterverk av et spill og morsomt og fantasifult, men hvorfor fikk spillet en nier? og hvorfor er det så morsomt? les mer så får du vite hvorfor.

Rango handler om en liten kameleon som kommer til byen Dirt. Han kom inn på en liten kafe og begynte å fortelle historier som handler om som hendte for 8 dager siden og helt ned til dagen idag.

Spillet er veldig morsomt med humor og skjarm spillet går ikke bare ut på å fulføre kapitlene, men også og samle på mynter, fiskeboller og annet som man kan bruke til å få 100% på spillet he he eller kjøpe nyttige oppgraderinger. Det jeg kanskje liker best med dette spillet er at det er mange morsomme jakter hvor det er bra med fart og spenning.

Det er også veldig morsomt når det kommer tildet med hvordan det er laget av forstand fordi sånn et lite dyr ser på oss mennesker og alle ting rundt oss er som om det vi skulle vært digre kjemper. Og akkurat denne følelsen får jeg ved å spille dette spillet. alt blir på en måte forstørret noe som gjør spillet litt ekte også. Det eneste er at spillet ikke er så veldig langt fordi det er bare på 8 kapitler, men til gjengjeld er det jo mye å samle på og det er heller ikke så lett å gå lei av spillet.

Grafikken
Grafikken er fin og ren, men kan noen ganger være litt tåkete. Grafikken i dette spillet er også med på å skape den stemningen det skal være i et cowboy spill.

Lyden og sangene
Lyden i spillet er veldig klar og det er egentlig ingenting som er noe særlig ille med den. Det er også veldig bra sanger i dette spillet og det er jo med på og skape stemningen og moralen i spillet.

Historien
Historien i dette spillet er rett og slett fantastisk og det passer helt inn med selve spillet noe som gjør at det blir en bra kombinasjon.

Kamera
Kameraet i dette spillet er veldig spesielt og det er ikke mange spill med 7 årsgrense som har første, andre, og tredje person og det gjør jo spillet ganske bra. Sånn ellers er kameraet lett og styre og det er egentlig ingenting som er drlig med det.

Kontrollerne
Kontrollerne er helt greie og normale og det er ingenting vondt med dem det gjør det også veldig lett å huske dem også,

+ Bra grafikk i tilegg til bra musikk og lyd. Spillet holder aldersgrensen sin det er også morsomme jakter i spillet.

- Spillet og kapitlene kunne ha vært litt lengre.

Historie: 10/10
Kvalitet: 9/10
Kontroller: 10/10
Grafikk: 9/10
Lyd: 9/10
Holdbarhet: 10/10
Kamera: 9/10

Gamerlevel:
43% Gamer.

Samlet karakter: 7.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10