Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

FIFA 14

FIFA! Nå starter sesongen, igjen. lle de små stjernene ser opp til de store stjernene. Det er det samme her sesonges starter her, og nå!

Jeg husker mine første stunder med FIFA 10 i 2009 med lillebroren min. Der vi lo oss sjakk ihjel av alle tabbene vi gjorde, men det er nå. Nå er det virkelig alvor eller hva? Nå er det 2014 mine damer og herrer, FIFA 15 står på vent, men å spille FIFA er morro hvær gang, uansett hva.

FIFA har denne gangen gjort et bedre preg på menyen, nå er det ikke tekt under bildet, nå er det bilder i små koloner som avbilder ting som er med temaet. Foreksempel hvis du skal restarte kampen så er det bilde av en ball på midtlinjen. Mye lettere for meg å navigere igjennom menyen, det synes der vel også, eller hva?

Når det er snakk om det andre. Så er jo moduser som Sesonger, Karriere eller Ultimate team de beste og rette valgene for du som vil ha maksimal ytelse av det som skjer på og utenfor gressmatta. Som meg, bruker 50 000kr vært år på fifa-ponts. Dette er jo bare småpenger, eller hva? Har både Neymar, Lewandovski, Neuer og Inesta etc. Er du villig til å bytte/ kjøpe mine spillere, venligst kontakt meg så gjør vi en deal.

Så er det, det viktigste som må til, hvordan er det på gressmatta? For å si det greit, gode kontroller, bedre kontakt med både spillere, ballen og banen. Men urettferdig dømming (noen ganger blir det dømt uten grunn) og fatale bugs ødelegger den maksimale opplevelsen jeg vil ha. Men greit nok det. Jeg elsker FIFA, uansett hva.

Er FIFA 14 bedre en FIFA 13? Ja, STOR forskjell, FIFA 13 sugde ræv. Men EA etterlater spor av FIFA 13, som bugs, udugelige spillere osv. FIFA kan spilles av alle, uansett alder. Men hvis du er ny i fotballspill så gjør det ikke noe å begynne med FIFA 14, bare sett deg ned i sofen og kjør på, dette er FIFA 14!

Delkarakterer:
Grafikk- 5
Gameplay- 6
Lyd- 7
Holdbarhet- 9

Pluss: Lyden, levetiden, Ultimate team, menyene

Minus: Etterligner FIFA 13, bugs (som vanlig), grafikken, kontrollerne, Martin & Andy

Samlet karakter: 6.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10