Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Temple Run

I jungelen kommer det mye farer og den eneste måten for å komme seg videre på er å løpe.

Dette spillet er et spill som kun kan spilles til Android og Iphone. Spillet går ut på å løpe fra noen aper og så langt det går ann. Det vil komme til å stå noen hindringer i veien og hvis du ikke kommer deg over disse dør du.

Spillet har en helt grei funksjon og er enkelt nok, men det kan av og til hakke litt og meny oversikten er rotete og vanskelig. Temple Run går også ut på konsentrasjons evne og reaksjons evne og når du spiller det de første gangene kan det være vanskelig, men etter hvert så har reaksjonen din skjerpet seg og du vil da gjøre det mye bedre.

Graffikken ligger helt greit sånn det er, men for å komme med en detaljert forklaring vil jeg si at det var ganske kornete og utydelig på bakgrunns effektene, men der hvor man løper er det ikke så veldig kornete. Flimring kan gjøre det utydelig og vanskelig å spille dette spillet, men det skjer som oftest når det begyner å hakke litt, men alikevel vil dette gjør det vanskeligere å spille spillet.

Butikken er også med i dette spillet og i butikken kan man oppgradere ferdigheter og nye figurer og gjenstander som du kan bruke når du løper. Den eneste måten å kjøpe noe i butikken er å kjøpe ekstra penger eller og samle opp mens man løper. Det er ikke så mye å pirke på når det gjelder butikken, men det er en stor forskjell fra menyen enn det er i butikken for det er veldig mye mer ryddigere og oversiktlig og alle tingene er listet opp på rad etter hverandre. Det som er litt dumt med butikken er at det er litt liten skrift og det blir vanskelig å se.

Lyden er litt skurrete og høy noe som kan gjøre den litt plagsom. Musikken i dette spillet er veldig morsom og behagelig og stemningen er veldig fin og grei til dette spillet når det gjelder lyd effektene.

Kontrollere og bevegeles mulighetene er normale og greie og ingenting er feil på det untatt en liten glitch av og til. Det blir veldig morsomt å spille spillet fordi det er et veldig følsomt spill når det gjelder å bevege seg etter reaksjon.

+ Bra lyd med fin og god stemning, fine butikk muligheter og et oppfinsomt utseende på karakterene.

- En glitch av og til, dårlig bakgrunnsgrafikk og litt skurrete lyd.

Grafikk: 6/10
Lyd: 5/10
Holdbarhet: 9/10

Gamerlevel:
79% Gamer.

Samlet karakter: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10