Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Sly Cooper: Thieves in Time

Med Sanzaru games som ny produksjonsleder for Sly cooper kom de med spillet Sly cooper: Thieves in Time. Og om Sanzaru greide å lage spillet like bra er garantert. Jeg har nå snudd terningen etter å ha vært med Sly i hans oppdrag og min konklusjon er nå satt.

Spillet handler om at Sly Cooper og de lojale vennene hans, Bentley og Murray. Nettopp har fullført sitt siste kupp, da Sly plutselig får et uforklarlig hukommelsestap og drar sin vei sammen med politidamen Carmelita. Bentley får ansvaret for å ta vare på Thievius Raccoonus som er Cooper-familiens eldgamle krøniker om hvordan man blir en mestertyv. Når Bentley oppdager at sidene i boken begynner å bli borte rett foran øynene på ham, må han nok en gang samle gjengen og redde arven til Cooper-klanen fra å gå tapt for alltid.

Dette spillet er et spill som virkelig har sjel og stil. I tilegg er dette et spill som virkelig har bra kvalitet av øverste klasse på grunn av måten alt samsvarer på og hvordan utviklerne har brukt mulighetene til å framtone de spesielle egenskapene til hver enkelt karakter i tilegg til spillets utseende.

Det er også veldig mye humor i disse spillene og det er jo noe som gjør det veldig gøy å spille Sly. Og det er skjelden kjedsomheten slipper inn, men noen ganger er ventetiden litt for lang enn det egentlig skulle ha vært. Og med tanke på dette snakker jeg da om selve innlastnings menyen som kommer opp når man starter å spille spillet og når man er ferdig med et oppdrag. Det er selfølgelig vanlig at det tar litt tid med sånne innlastnings skjermer, men her snakker vi om opptil 5 minutters ventetid og lenger og akkurat det setter jeg ikke sånn veldig pris på når jeg har lyst til å komme meg videre i spillet.

Utenom den lange ventetiden så er dette et spill som man skjelden har lyst til å sette ifra seg. Man kan hoppe rundt i gatene, utføre lommetyveri på vakter og samle forskjellige ting samtidig som man spiller seg gjennom historien.


Grafikken er en veldig viktig del for å avgjøre om et spill er bra og grafikken i dette spillet er virkelig helt fantastisk. Det er veldig bra effekter og utseende på både figurer, menyer og miljøet rundt om kring deg for når du er ment på å vere et sted så ser det akkurat ut som det stedet skal se ut etter sånn stedene blir forklart i spillet og hvor dem er ment å skulle være.

Kamera i dette spillet er bedre enn det pleier å være i de fleste spill. Og når man skal se seg rundt kan man snu kameraet 360 grader rundt alle veie sånn at man får en veldig god oversikt over hvor man er. Det går også ann å bruke en kikkert i dette spillet der kan du også snu deg rundt og se, men det som er den lille ekstra tingen med denne kikkerten er at du kan zoome inn og ut sånn at din oversikt blir mye bedre hvis det er et sted du har tenkt deg til som kan være litt lang unna.

Lyden og lyd effektene i dette Sly spillet er også ganske bra. Det er god musikk og effekter som passer bra til hendelsene som skjer. I tilegg er stemme skuespillerne veldig dyktige her, dem snakker med innlevelse og tydelighet som gjør at det er ganske klart hva som foregår i spillet.

Når det kommer til det med språk er det ganske så forskjelig når dem skal snakke. For eksempel: på Norsk snakker dem veldig normalt og rolig og det er ikke noe slitsomt å høre på, men når vi kommer til Engelsk er det ganske intenst og det blir litt slitsomt å høre på i lengden.(Spesielt når det kommer til figuren Bentley.)
På Fransk er det også ganske intenst, men der snakker dem rolig også samtidig som at det er mer følelse i stemmene enn det er i Engelsk og Norsk versjonen, men jeg vil helst anbefalle Norsk sånn at det ikke skal bli så slitsomt å spille seg gjennom spillet.

Kontrollene i dette spillet er veldig realistiske og normale etter sånn det skal være når man gjør handlinger som er ganske likt samenlignet med andre spill og det er ikke noe spesielt vondt å spille dette bare at det kan bli litt mye å huske på med handlingene.
Når du går med figurene kan du med en gang se hvilken stil dem har og det gjør det enklere å se personligheten på hver figur.

Tyvenettet er butikken i spillet og der man kan kjøpe flere ting til hver enkelt figur. og for å kunne handle i denne butikken må du bruke mynter. For å skaffe mynter kan du utføre lommetyveri på forskjellige vakter og du kan også finne mynter ved å knuse kasser eller ved å ta fiender.

+ Bra og fin grafikk som skjelden kan måle seg med andre spill, Klar og fin lyd, stemmeskuespillerne snakker klart og tydelig og bevegelsene og kamera er greie og gode å styre.

- Lang ventetid på innlastnings skjermen. På Egelsk kan det være slitsomt å høre på.

Historie: 10/10
Grafikk: 9/10
Kontroller: 8/10
Holdbarhet: 10/10
Lyd: 9/10
Kamera: 10/10

Gamerlevel: 76%

Samlet karakter: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10