Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsanmeldelse

Mario Strikers: Charged Football

Skrevet av: MrPorcupine   2008-03-10

I 2005 ble det utgitt et spill som het Mario Smash Football. Dette var et spill som jeg aldri fikk prøvd, men har lenge snust på. Da jeg fikk høre at det kom et nytt Mario fotball spill ble jeg nødt til å kjøpe det.

Spillet heter Mario Strikers Charged Football og er det andre spillet i serien. Ulik alle andre fotball spill, kan man nå bruke skittent spill, super angrep og ekstra våpen.

Spillet går ut på som de fleste football spill å score flest mulig mål på motstanderens mål. Dette kan på utallige måter og det er her dette spillet blir interresant. Du styrer et lag med en kaptein tre medspillere og en keeper. Med andre ord et lag på fem. Du velger selv kaptain og de tre medspillerene sine, og det er allerede her taktiske elementer spiller inn. Man har et valg mellom flere forskjellige medspillere, og alle har sine styrker og svakheter.

Du finner alt fra Copa-troopar, til de muldvarpene som kaster hammere.
Noen er sterke og gode på forsvar, men rimelig treige, mens andre kan være raske, men dårlige på å stoppe andre. Derfor gjelder det kanskje å velge noen som er sterke i forsvar og raske i angrep. Kapteinene du kan spille er kjent fra de fleste Mario spillene. Her er alle fra Mario himself, til Wario, Waluigi og Bowser. Hver av disse har sitt spesial angrep, som kan være alt fra å bli megastor, til å skyte flammer fra munnen.

Det er flere forskjellige baner også og hver av dem er unike. For eksempel så på en sandbane kan du fort bli plukket opp av en tornado og sendt vekk. Og ikke nok med det så er det flust av våpen som du får tak i under kampen. Alt fra de vanlige skjellene til bananaskall.

Wiimoten sine egenskaper brukes lite i spillet. Ved å riste på kontrollen takler du, men dette kan også gjøres ved å trykke på en knapp. Ellers brukes den når en kaptein har brukt et superangrep som går ut på at det blir sendt rundt fem baller mot deg som du må redde ved å peke på skjermen med wiimoten der fotballene kommer og trykke på A.

Singelplayer delen er ikke allverden. Det er de vanlige turneringene, og et par spesial moduser som går ut på at du skal for eksempel vinne over motstanderen med fem mål. Derfor kan dette spillet føles litt kort. Samtidig blir AI insane bra utover i spillet noe som kan være en frustrasjon for mange.

Med venner er dette spillet en slager. Isteden for FIFA spillene er det mye mer fart i spillet siden det kombinerer så mye forskjellig i kampen. Hvis du blir lei av vennene dine kan du også gå på nettet og spille med andre online.

Lyden er det ingen ting å klage på, men til tider kan det bli litt kjedelig. Musikken er ganske kul i starten, men du blir veldig fort lei siden alt høres helt likt ut!

Spillet er et bra spill hvis du har venner, og online hvis ikke kan det bli til tider litt kjedelig i lengden. Anbefaler det til alle som er lei av Fifa Fotball!

Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
 • Skrevet av: Gamezfan
  2008-10-04 12:11
  Råbra anmeldelse!
   
 • Skrevet av: Nubbe
  2009-10-15 11:34
  Denne anmeldelsen er som rosinen i pølsa...Genial og tilfredstillende...
   
 
Min karakter:8/10
5 medlemsanmeldelser
Samlet karakter:6.8/10
Info
Poll Hva er viktigst for deg når du skal kjøpe et nytt spill?
 • 2% Grafikken og lyden
 • 23% Holdbarheten
 • 38% Historien
 • 5% Flerspilleren
 • 27% Enspilleren
 • 1% Kontrollene
 • 4% Prisen
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte
0
Sniper-Island

Sniper-Island

av Maximilian-R

Loooong Distance Sniper kills from an Island. A 9000$ bounty on your head will keep them coming.
0
How to get 5 millions in one minute!!!

How to get 5 millions in one minute!!!

av AG Jati

Okej, videon är bara suddig och jobbig. Så jag förklarar det här under istället: 1) Installera inte dem senaste patcherna för spelet. Då kommer inte glitchet att fungera, 2) Du behöver en cup(Ibiza Cup eller Hawaii Cup) tillgänglig. 3) Du måste ha alla tävlingar på guld. 4) Välj valfri Speed-tävling. 5) Sluta på sista plats. 6) Kamma hem 5.000.000 8) Repetera om och om igen tills du känner att du har tillräckligt med stålar. 7) Slösa bort dem på vad fasen du vill!

0
DGF søger folk

DGF søger folk

av DGF_Danish_Ice

Dette er et klip fra en af vores aftner, kig ind på vores side for at se mere. www.danishgameforce.dk0
Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

av zedk8

Eftersom GameSpy servrarna är nere så går det utmärkt att skapa ett konto på GameRanger och spela online via det programmet. (Tror att det var GameSpy som höll igång BF2 servrarna men är osäker). Spelar på Wake Island 2007 kartan som kines. (C) Digital Illusion, EA Games.0
Surprise!

Surprise!

av Imperial scout

After having been harassed by a certain alien for two missions in a row, I thought I was going to be safe. I was wrong.