Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Battlefield 4

Dagens konsoller (PS4 og Xbox One) ser dagen lys på FPS spill. Noen satser høyere enn andre, og da kan vi nevne storslageren DICE! Neste kapittelet i Battlefield er igang, Battlefield 4!

Kanskje jeg nevnte PS4 og Xbox ONE. Men det bare å glemme. En ekte gamer spiller PC, som jeg gjør. Der det grafiske er på sitt beste (er dere enig?).
For å begynne med så var mitt første Battlefield-spill Battlefield 3. Har brukt over 1000 timer på spillet, storkoste meg hver gang jeg kom hjem fra skolen. Det gjør jeg nå også, men nå med Battlefield 4: Premium!

Kampanjen i spillet er bra, historien holder sine mål, og godt stemmeskuespill gjør det mer spennende å fortsette. Alt adrenalinet og intense spillingen gjør det bare bedre og bedre for hvert minutt, alt føles så realistisk.
Angående realistisk, CoD-spetaklet er bare en liten flue realistisk til forhold til Battlefield.
Fordi det kommer ikke en nuke og sprenger kartet uvesentlig? Nei, og killstreak finnes ikke! Så mitt slagord er: "Battlefield 4, the real war simulator".

For å gå inn på DICE sterkeste kort, online, så er det mer enn bare krig. Du kan nå kjøre motorsykkel, og andre episke kjøretøyer. Og uansett tid, så må du planlegge taktikken din nøye. For eksempel, hvis det blir flom på et kart på online, så er bare å drite i tanksen, og kom deg til nærmeste båt som mulig. Selv om onlinen er vanedannet, så er det fortsatt gøy.

Online er nok det som fristet meg til å kjøpe BF4, fordi av all actionen. Men jeg er jo bare 13 år, men jeg er som sagt en skikkelig "badass".

Med Battlefield 4, så har DICE truffet spikeren i hodet, jeg elsker Battlefield 4. OPg ikke nok med det. Det er det beste FPS spillet i lang, lang, lang og lang tid! De har overgått seg selv. Så, jeg hadde tenkt å skrive mer om Battlefield 4. men har ikke tid. Må spille mer online! (Pang, pang, pang, pang, we won!).

Delkarakterer:
Grafikk: 9/10
Lyd: 8/10
Gameplay: 10/10
Holdbarhet: 10/10

+: Det grafiske, nye kart, nye våpen, nye kjøretøy, vanedannet online.

-: Ikke noe spessielt

Takk for meg, håpte du likte lesingen, mvh Daniel :)

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10