Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

FIFA 14

Det er noen uker siden vi fikk se Messi & co på gressmatta. Nå er de tilbake i en forbedret versjon. De bestemmer noe annet enn å ta på seg leggbeskyttere, denne gangen går de for kondomdress. Det er FIFA, men bare halvveis.

Det har blitt et helt nytt steg for både EA, og den nye generasjonen. Men det er dette spørsmålet dere vil ha svar på: "Hva er nytt i det nye FIFA 14, og hva er forskjellene"? For det første, så merker du at grafikken har fått en overhaling på 1 000 ganger. Alt er mye klarere, og nå kan du både se at skjorta til spillerne flagrer mens de løper, og publikumet er endelig i 3D! Men det er mye å jobbe med, når det gjelder utenfor gressmatta. Når det gjelder gressmatta, så er gresset i 3D (på en måte), det er nå små gresstrå som stikker opp fra stadionene, og gresset sparkes og kastes i alle kanter når spillerne løper. Vi kan godt si at EA kan bli mestere når det gjelder grafikk på fotballspill, men det er et stykke til før de har nådd det målet, ifølge meg.

Også menyene har fått en liten justering, det er nå blå bakrunn, med nye bilder. Også FUT er oppgradert, spillerne er billigere, hele menyoppsettet i FUT er bedre, også bedre navigering.

Når det gjelder på gressmatta, som sikkert fleste av GR-brukerne er interessert i, så kan jeg fortelle som følgende. At bevegelsene er bra, egentlig dritbra. Men egentlig så er gameplayet/kontrollene negative ting denne gangen. For det første, spillerne løper tregere en en fiat 500 (den tregeste bilen i Gran turismo 6), og når det gjelder kombinasjon av dualshock 4 pluss FIFA 14 next-gen så kan det lett sammelignes som apebæsj, rettere sagt elendig. Ingenting er bra med gameplayet, bare det at du kan gjøre narr av vennene dine når det er på besøk, fordi kontrollere er så dårlige.

Jeg gidder egentlig ikke å skrive mer om FIFA 14, for da havner jeg på en uvanlig lang negativ liste. Men, de fleste vet jo hva FIFA 14 handler om, nemlig fotball. Jeg missliker FIFA 14 så godt at jeg kan enten levere det tilbake til GameStop, eller knekke cd-plata. "Plis EA, Plis, hvorfor gjør dere dette"! Tenker jeg. Hvis FIFA 15 ikker noe stort bedre så er det nok det siste FIFA-spillet jeg kjøper, for alltid. Det enste plusset er nok "Ultimate team", karrière og grafikken, det eneste som holder mitt forhold til FIFA 14 videre.

Delkarakterer
Graikk: 9/10
Gameplay: 3/10
Lyd: 6/10
Holdbarhet: 6/10

+: Ultimate team, karriere, grafikken, moro med venner
-: Dårlig itligenst, ikke noe serlig nytt, trege spillere, dårlige kontrollere

Samlet karakter: 6.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10