Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Rambo: The Video Game

Skrevet av: bab84   2014-02-26

Jeg har alltid vært glad i ikonet Rambo. Rambo har alltid vært og vil alltid være min favoritthelt. Jeg kan nok si at det var gjennom Rambo da Sylvester Stallone fikk sin store gjennombrudd tidlig på 80-tallet.

Jeg har alltid savnet en skikkelig real Rambo spill, jeg husker at i 1993 så kom Rambo 3 på SEGA mega drive. Det skulle visstnok være basert fra filmen. Men da jeg fikk høre om at en Rambo spill var under utvikling for 1-2 år siden ble jeg ganske glad. Endelig var det en spillutvikler som tok på seg ansvaret for å lage en skikkelig hardbarket Rambo spill.

Teyon er selskapet som står bak Rambo the video game, en britisk spillselskap. Jeg har aldri hørt om Teyon i det hele tatt. Men nok om det, over til det mest viktigste og det er hva slag inntrykk og opplevelse hadde jeg med Rambo the video game? Jeg kan begynne med å si at jeg ble svært skuffet.

Handlingen i spillet baserer seg på de tre første Rambo filmene. Det er forsåvidt greit nok, men jeg syns at Teyon kunne kanskje istedet fokusere på nåtiden, istedenfor fortiden. Spillet oppleves til tider repeterende og kjedelig. Jeg opplevde stadig til at spillet var full av bugs og feil.
Et godt eksempel på dette er at spillet plutselig henger seg, og da må man starte konsollen på nytt. Da måtte jeg dermed begynne på nytt. Dette er svært stort irritasjonsmoment, og noe Teyon absolutt skulle ha brukt tiden sin på å rette på eventuelle feil.

Jeg mener at Treyon har hatt det svært travelt med å lage ferdig spillet. For det er nettopp Rambo the video game er, et halvferdig spill. Ekstrem dårlig kontroll, kjedelig handling, dumme fiender med ekstremt dårlig AI som bare ber om å bli pepret av blykuler. Grafikken derimot er ikke så aller værst. Jeg anbefaler dermed kun spillet for Rambo fans, andre bør styre unna dette spillet til enhver tid. Den er ikke verdt å betale 500 kroner for.

Samlet karakter: 2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10