Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Legend of Zelda: Skyward Sword

The Legend of Zelda: Skyward sword er i følge Nintendo sin bok Legend of Zelda Historia det første spillet i historien om Zelda. Men ikke det første spillet som er utgitt.

Dette spillet er et spill med ordentlig god spill opplevelse og bra med holdbarhet. Dette er også et spill for de som liker gåter og utfordringer for nettop det er det masse av og det er et stort pluss på holdbarhet. Spille kvaliteten er også stor for aldersgrensen holder veldig bra og det er ingen ting som tyder på at dette spillet trenger noe høyere aldersgrense. Spillet har også mye humor og videone som kommer innimellom er ofte kreativt og profesjonelt vist.

Grafikken i Skyward Sword er veldig imponerende mange av stedene kan se ganske så ekte ut. Det jeg er mest imponert over er det man beveger seg over spesielt vann som ser ut som et helt ekte vann uten noe feil. Efektene er også ganske bra og skinner klart.

Lyden i dette spillet er garantert noe av det beste med dette spillet. Det er kjempe bra musikk som er fengende og flytende alt er klart og rent uten noe hakking eller skurring. Lyd effektene kan være litt skarp, men det er ikke noe særlig irriterende, men er alikevel kan enkelte synes det blir ganske opphissende. Figurene snakker ikke så mye, men teksten kommer alikevel fram og det er nok egentlig meningen at det skal være sånn.

Kontrollerne er veldig opp å ned, men det som er bra er at her bruker man Wii kontrollen til den er lagd for nemlig bevegelse med kontrollen og det er nesten ikke noe man bruker knappene til og det liker jeg veldig godt. Det som er dårlig med dette er at konrolleren må kalibreres ganske ofte fordi kontrollen går ut av konsentrasjon.

Kameraet er det ikke stort å klage på der kan du se som både første, andre, og tredje person. Kameraet er både oversiktlig og fint å se med det kan noen ganger hoppe ut av konsentrasjon, men det går for det meste ut over kontrollerne.

Historien i dette spillet er veldig fin, men også veldig alvorlig det kan også av og til bli en god del tekst å lese, men det er for at du skal få med deg mye i tilegg er teksten merket med en rød tekst over det som er viktigst å lese.

Fi er spillets guide og henne gir deg viktig informasjon om både fiender, steder og hint. Fi kan også være iriterende enkelte ganger når henne spretter frem og snakker i en evighet.

Bazar: dette er butikken i spillet hvor det ligger boder hvor du kan kjøpe både nyttige og unyttige ting. Bazaren er veldig humoristisk etter hvordan selgerne oppfører seg når du velger å ikke kjøpe noe.

+ Humoristisk, bra grafikk, holder aldersgrensen, stor holdbarhet, fin musikk og bra bevegelse.

- Tunge kontroller fordi dem må kalibreres ofte.

Grafikk: 10/10
Lyd: 9/10
Holdbarhet: 10/10
Historie: 10/10
Kvalitet: 10/10
Kamera: 9/10
Kontroller: 6/10

Gamerlevel: 95%

Medlemsanmeldelser6
Samlet karakter: 9.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10