Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Last of Us

Så har det skjedd. Det skjedde i fjor og nå har det skjedd igjen. I fjor var det Lara Croft som tok pusten av meg med et hesblesende spill som Tomb Raider var. Nå i år er det The Last of Us til Playstation 4 som gjør det.

Jeg har alltid vært superinteressert i zombifilmer og spill. Kan liksom ikke få nok. Min store lidenskap innenfor spillverdenen er spill med gode historier. Dette skal være historier som spikrer meg fast til spillet og formelig river og sliter i meg for ikke å stoppe spillingen. Slike spill finnes det ikke så mange av, men når de først dukker opp, lager de dype spor i gamerhjertet mitt.

Et av disse spillene er The Last of Us til Playstation 4. Først må jeg erkjenne at jeg ikke har spilt spillet til Playstation 3 og visste ikke helt hva jeg bega meg ut på, men etter noen timer med Playstation 4-utgaven ser jeg at jeg har gått glipp av noe stort.

The Last of Us er et spill som fort kryper innunder huden din og blir der til du gir slipp på spillet. Som tittelen antyder så er du og noen få i spillet de siste som ikke har blitt gjort om til zombier. Det er fort gjort å dra sammenligninger med den veldig så populære TV-serien The Walking Dead når du starter spiller The Last of Us, men hva gjør vel det når spillet virkelig gir deg en unik spillopplevelse.

Fra utgangspunktet er jeg litt skeptisk til at spillselskaper lager "nye" versjoner av gamle spill og virker for meg som om de har gått tom for ideer. Når det kommer til dette spillet så kan jeg ikke si annet enn at jobben er gjort på mesterlig vis. Du får servert et meget godt gjennomført spill fra start til slutt og hvor handlingen virkelig krydrer spillet til å bli en herlig rett med de utroligste ingredienser.

Gode reaksjoner er viktig å ha i spillet. Flere ganger hoppet jeg godt i godstolen når en zombi plutselig dukket opp fremfor meg. Heldigvis var det langt mellom skremselen, men når det skjedde så kan jeg innrømme at gamerhjertet pumpet ekstra hardt. Litt skjelven til tider, men sånn er det å spille zombispill.

Jeg skal ikke avsløre noe av det som skjer i handlingen. Den vil jeg gjerne at dere opplever selv. Makan til historie og stemning skal man lete lenge etter. Naughty Dog er rett og slett unike når det kommer til historien i sine spill.

den grafiske biten er dette noe av det beste jeg har sett på konsoll. Detaljene, animasjonene, A.I-en samt omgivelsene er rå som rakkern. Flere ganger jeg opplevde frysninger på min ferd. Det er ikke mange spill som presterer det, men The Last of Us til Playstation 4 klarte det til gangs.

Når det kommer til lydfronten har utvikleren som vanlig gjort en formidabel jobb. Det er en fryd å høre effekter, musikkinnslag og stemmeskuespill. Rett og slett mesterlig gjort.

Om du tror du kommer til å bruke kort tid på å gjennomføre spillet, så må du tro om igjen. Det krever sin mann og tid for å klare det. Tillegg til at jeg også ikke lar noe gå til omstendighetene, så søker jeg gjennom alle områder om det er noe snacks som ligger og venter på meg. For det er det alltid i slike spill. Har samlemani.

Har du ikke kjøpt deg The Last of Us til Playstation 4 ennå så MÅ du det. Om du har spilt Playstation 3-utgaven og har en Playstation 4, MÅ du kjøpe spillet. Dette er såååå mye bedre enn til Playstation 3. I alle fall har mine venner sagt det etter å ha vært på besøk til meg og prøvd. Spillet er rett og slett rått. Jeg elsker The Last of Us og som har gitt meg så mye god spillunderholdning. Er bortskjemt som få. Ikke noe annet enn å si på det.

LØP OG KJØP SPILLET!

Medlemsanmeldelser9
Samlet karakter: 9.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10