Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Bayonetta 2

Jeg kjøpte en Wii U for en uke siden, og Bayonetta 2 var en av de største grunnene.
Spillet er et hack/slash-spill som har blitt utgitt ekslusivt på Wii U etter at Nintendo gjorde en avtale med Platinum Games (spillselskapet som har laget Bayonetta, Wonderful 101, etc).
Anyways, her er anmeldelsen!

Historie:

Historien er ganske spennende og original.
Bayonetta går rundt i en by og shopper med Enzo, helt til Jeanne dukker opp. Hun sier at englene fra Paradiso er altfor stille. Mistenkelig stille. Mens Bayonetta og Jeanne fortsetter å snakke, drar Enzo til en lekebutikk for å kjøpe et lekefly til barna hans, Ed og Edna. Plutselig dukker et jagerfly opp, og flyr rett mot ham. Heldigvis kommer Bayonetta i siste liten, og redder ham. Det viser seg at erkefiendene hennes, englene, står bak. Etter å ha kjempet mot mange engler, møter hun til slutt en gigantisk engel som prøver å drepe henne. Etter en lang kamp mot engelen, tilkaller Bayonetta en gigantisk demondrage fra helvete ved hjelp av håret sitt som spiser opp engelen. Men, helt plutselig slipper demondragen ut av håret hennes, og holder på å drepe henne. I siste sekund kommer Jeanne og dytter Bayonetta til side. Hun redder livet hennes, på bekostning av hennes eget liv. Etter å ha blitt innmari pissed på demondragen dreper hun den, og tar med kroppen til Jeanne til Rodin, eieren av butikken "The Gates of Hell".
Rodin sier at hekser som Jeanne kommer til helvete, så Bayonetta drar på en reise for å redde sin beste venn.

Gameplay:

Spillets gameplay er fantastisk.
Kontrollene gjør akkurat det som du vil at de skal gjøre.
Bayonetta har også et slags "Magic Meter" som hun kan bruke til å torturere fiender med torturapparater som ble brukt til å torturere hekser i gamle dager, eller å få mange sterke angrep ved hjelp av Umbran climax-funksjonen, som ble introdusert i dette spillet. Tortur-angrep er best på én sterk fiende, og Umbran climax er best hvis du skal sloss mot mange svakere fiender. Fiendene er aldri altfor sterke eller altfor svake, det fungerer perfekt i spillet.
Bayonetta kan også gjøre seg om til dyr for å øke farten sin. Panther Within gjør at hun kan bli til en panter som løper fort på land, og hun kan også bruke Snake Within, som øker farten hennes under vann og gjør henne om til en slange.
De har også med "Witch Time", som har fienden du sloss mot være veldig treg hvis du greier å dukke unna angrepene til fienden i siste sekund.
Det er utrolig nyttig, spesielt mot bosser.

Grafikk & Lyd:
Grafikken i dette spillet er herlig. Det kjører i HD-kvalitet, med 60 bilder i sekundet. Det er rett og slett fantastisk. Og jeg må ikke glemme de fantastiske stemmeskuespillerne. Stemmene er som skapt for karakterene, og de er ikke irriterende, som mange stemmer er. Musikken får også et pluss. Musikken oppmuntrer deg til å gjøre ditt beste, og det greier du som oftest.
Spesielt hovedsangen "Tomorrow is Mine".

Vanskelighetsgrad:
Spillet har tre forskjellige vanskelighetsgrader; 1st Climax (lett), 2nd Climax (middels) og 3rd Climax (vanskelig).
Jeg spiller på 2nd Climax, og spillet er ikke for lett eller for vanskelig.

Bayonetta 2 er et nesten perfekt spill, med nesten ingen feil. Spillet kan kanskje være litt over the top i blant, men det gjør spillet originalt.
Spillet får derfor
10/10.

Samlet karakter: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10