Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Bayonetta 2

Den gale heksa tar seg ekstremt godt ut på Wii U

Det tok lengre tid enn jeg hadde planlagt før jeg fikk satt meg ned med Bayonetta 2. Men konklusjon er at Platinum Games har gjort en veldig god jobb. De utnytter alt Wii U er i stand til, spillet ser helt utrolig pent ut. Og har uten tvil tidenes tøffeste karakterer.

Bayonetta bruker klær laget av håret sitt. Og har ikke forandret seg så mye mellom spill 1 og 2. Hun er fortsatt ironisk, frekk i kjeften. Håndterer svære pistoler som det skulle vært leketøy og bruker både bein og armer som våpen.(En pistol på hver arm og fot). Samtidig er hennes nye kompanjong Loki så irriterende at man har lyst til å kvele ham og den grusomme aksenten hans

Bayonetta kan angripe med så mange forskjellig komboer at det vil ta en stund å lære alt. Man kan ikke trykke på tilfeldig knapper og håpe på et mirakel. For her snakker vi perfekt timing, du må dodge unna motstanderens angrep så fort som mulig. Og mot store bosskamper som til tider kan minne om God of War fiender, er du på vei til å få endel juling.

Man får en score basert på hvor godt man gjør det. Dette begynner på stein, og går til pure platinum(Hvor man skal være lynrask og ikke bli truffet en eneste gang). En hver perfeksjonist vil elske å lære seg de forskjellige komboene for å få best mulig score. Dessverre kan kampene blir litt vel mye til tider, og jeg døde ofte mens jeg satt og var forvirret fordi jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre.

Historien er kort. Det tok meg vel rundt ni timer og komme meg gjennom alt. Men spillet gjør opp for det at det ser så visuelt vakkert ut. Det er en actionpakke Nintendo har trengt til konsollens sin, som er gjort ekstremt ordentlig.

Det er en co-op online modus her som er helt fantastisk. Den er alt det Hyrule Warriors hadde drømt om å kunne være.

Litt av problemet er at første halvdel av spillet kan føles ut som en evig cutscene. Man sitter og venter på muligheten til å få starte opp slossingen igjen. Og når det da er halve spillet sitter man igjen med litt sånn. "Er dette alt?" følelse.

Bayonetta 2 er et spill av egne dimensjoner. Det kunne lett gått for å være et Playstation 4 spill. Kontrollsystemet er herlig. Platinum har holdt seg naturtro til orginalen, samtidig som man merker at det er et nytt spill. Det å sponse Bayonetta 2 kan ha vært det smarteste Nintendo har gjort på lang tid

Samlet karakter: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10