Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2

Artige Battlefield 2-bilder fra Kristoffer aka "Krish"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så har Kristoffer aka "Krish" sendt oss to ganske så phete bilder fra hans gaming-opplevelse med det meget populære Battlefield 2 og her er det han skiver til bildene:

Bilde 1:
Her er to screens jeg har tatt fra BF2. Det første er fra Wake Island hvor jeg ligger ved flybasen og venter på at en jeep skal komme, og jammen kom det en. Men det han ikke vet er at jeg har lagt to C4 ladninger i gresset, og da smeller det!

Bilde 2:
Det andre bildet er også fra Wake, men her er det når vi bare var 4 stk som lekte oss der, og her er det en som har et litt rart landingsforsøk med et ameirkansk fly mens jeg ser det gjennom sikte på en anti tank rakket skyter. Frista å blåse han og flyet til et visst sted, men jeg klarte å holde meg. =)

Så nå anbefaler jeg dere å fortsette å sende meg kuule, artige, phete bilder fra din gaming-opplevelse og disse sender du til [email protected]

Have fun!

Battlefield 2Battlefield 2

Relaterte tekster

Battlefield 2Score

Battlefield 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ole Martin Kristiansen

Ole Martin har skutt seg gjennom tidenes beste taktiske shooter. Dommen er klar - Battlefield 2 er utvilsomt slagmarkens konge!

1
Opplev Falklandskrigen i Battlefield 2

Opplev Falklandskrigen i Battlefield 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Project Reality er navnet på en av de mer populære moddene til Battlefield 2, og i den nyeste utgaven har spillerne fått tilgang til Falklandskrigen, komplett med både...



Loading next content