Norsk
Gamereactor
nyheter
Black

Black - info og screens

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi kjenner allerede Criterion godt gjennom den fremragende Burnout-serien. Alle må jo bare elske å sende en kompis rett inn i en murvegg, eller gi han et ublidt møte med motgående trafikk. Realismen er forsvunnet som dugg for solen, men det gjør det kanskje enda mer artig. Spillbarhet og underholdning kommer først.

HQ

Når Criterion nå holder på med førstepersonsskytteren Black, følger de samme enkle oppskrift. De er opptatt av å bevare skytingen i begrepet "førstepersonsskyter". Selv sier de at mange konsoll-FPS`er etter hvert begynner å bli sterile og utvannet med andre aspekt, som sniking og kommandering av medsoldater, og dette er en utvikling de opplagt ikke er særlig fornøyde med. I Black handler det med andre ord kun om store våpen og intense skuddvekslinger fra ende til annen. Ikke noe snikksnakk, ikke noe om og men - her er det action i sin reneste forstand som gjelder.

One of the core aims of BLACK is give the FPS genre a similar dose of the Criterion touch.

Du er sersjant Jack Kellar, veteran i det amerikanske forsvaret og lagleder for et black ops team. Settingen blir ett sted i Øst-Europa. Stort mer vet vi faktisk ikke om historien foreløpig, annet enn at den blir spekket av skyting, ødeleggelse og action. Criterion oppgir Hollywood og 80- og 90-tallets blockbustere som store inspirasjonskilder, uten at vi fikk noen spesifikke titler.

Black har fått release 25. februar til neste år.

BlackBlackBlackBlack

Relaterte tekster

BlackScore

Black

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Criterion herjer på PS2 og Xbox i sin FPS-debut. Carl Thomas har funnet frem tungt skyts og hoppet inn med begge beina!



Loading next content