Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2

Små tilleggspakker til Battlefield 2 på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den første tilleggspakken til Battlefield 2 - Special Forces, var det første spillet som Electronic Arts solgte elektronisk på samme måte som Valve gjorde med Half-Life. Det ble en suksess at Digital Illusions nå har besluttet å slippe ett par små tilleggspakker i løpet av våren. Disse pakkene med flere baner, våpen, kjøretøy og funksjoner kommer til å koste mellom ti og tyve dollar stykket og kommer bare til å lastes ned via Electronic Arts nedlastningstjeneste.

Var tiende eksemplar av Special Forces ble lastet ned via tjensten og med at Digital Illusions tjener mer penger på elektronisk distribusjon, har de nå valgt å slippe disse småpakkene istedet for en stor. I løpet av våren 2006 er to såkalte "Booster packs" klar til nedlastning.

Flere nyheter om Battlefield finner du inn her

Relaterte tekster

Battlefield 2Score

Battlefield 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ole Martin Kristiansen

Ole Martin har skutt seg gjennom tidenes beste taktiske shooter. Dommen er klar - Battlefield 2 er utvilsomt slagmarkens konge!

1
Opplev Falklandskrigen i Battlefield 2

Opplev Falklandskrigen i Battlefield 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Project Reality er navnet på en av de mer populære moddene til Battlefield 2, og i den nyeste utgaven har spillerne fått tilgang til Falklandskrigen, komplett med både...



Loading next content