Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead or Alive 4

Høytsittende jeansbukser i Dead or Alive 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter bare et par minutters spilling i Dead or Alive 4 snublet vi over en ting vi bare ikke kan holde stille om. Spillet, som ellers er gudommelig stilig, inneholder nemlig noen meget høytsittende jeansbukser. Det er den moteriktige (OBS! ironi) Zach som er ikledd seg en svart dunvest, et sak som får tankene til Björn og Benny's glade 70-talls-tider samt et par jeans (dratt opp til skrevet hvor den lyse stemmen blir mer fremtredende). Jeansfadesen er med all sikkerhet et resultat av Itagakis egen klessmak hvilket bilde nummer to er et tydlig bevis på ...

Bilde 1:
Jeansen som Zach har på seg i Dead or Alive 4 er kanskje de mest oppsiktsvekkende siden undertegnede gikk med slengbukser på 70-tallet. Ikke nok med at Zach's bukser er for korte og utrolig vide, de sitter også veldig høyt opp mot junior.

Bilde 2:
Produsenten bak Dead or Alive-serien, Tomonobu Itagaki poserer i lag med Tomas Wiborgh (Robot Magazine), Petter Engelin (Redaktør - vår artdirector) og Martin Lindell fra det svenske bransjebladet Manual (hvor vi får våre svenske salgslister fra). Som bildet viser, har Itagaki hentet inspirasjon til de spesielle jeansene i Dead or Alive 4 fra sine egen bukser.

Hva synes du ... ser det tøft ut?

Dead or Alive 4Dead or Alive 4Dead or Alive 4Dead or Alive 4

Relaterte tekster

3
Dead or Alive 4Score

Dead or Alive 4

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Team Ninja viser gode takter med Dead or Alive 4. Kristian Nymoen har satt karakter!



Loading next content