Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2

Patch og Euro Force forsinkes til Battlefield 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA annonserte i dag at det vil ta to til tre uker lenger før den nye patchen til BF2 (v1.2) lanseres. Dette grunnet usikkerhet om at de klarer å få med alle de feilene som finnes i dagens versjoner. Forsinkelsen går også dessverre utover booster-pakken Euro Force som egentlig skulle ha dukket opp 8. Februar. Den er nå utsatt til midten eller slutten av februar. Gode nyheter er at Røde/Blå nametag'ene har blitt rettet på og det er også blitt økt distansen for kasting av handgranater, ammo-pakker og førstehjelpspakker. Kanoner vil ikke lenger klare å ta ut soldater som gjemmer seg bak vegger og sist men ikke minst vil en rekke andre buds bli rettet på. Men om spillet vil bli helt feilfritt, kan man nå stille seg spørrende til, det er i alle fall lov å håpe.

Flere nyheter om Battlefield 2 finner du inn her

Battlefield 2Battlefield 2Battlefield 2Battlefield 2

Relaterte tekster

Battlefield 2Score

Battlefield 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ole Martin Kristiansen

Ole Martin har skutt seg gjennom tidenes beste taktiske shooter. Dommen er klar - Battlefield 2 er utvilsomt slagmarkens konge!

1
Opplev Falklandskrigen i Battlefield 2

Opplev Falklandskrigen i Battlefield 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Project Reality er navnet på en av de mer populære moddene til Battlefield 2, og i den nyeste utgaven har spillerne fått tilgang til Falklandskrigen, komplett med både...



Loading next content