Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2

Battlefield 2 v1.21 patch forsinker Euro Force

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste Community Update - 20.02.06 avslører at i patchen v1.2 ble det oppdaget noen nye feil. Disse feilene skal nå rettes opp ved en ny patch v 1.21 og denne patchen vil i følge EA og Dice sørge for at den kommende "booster-pakken" - Euro Force blir litt forsinket. De sier det er bedre at spillet er optimalt før man lanseres nye brett og muligheter. Akkurat i dette kan vi vel si oss enige i og vi håper nå at en del av feilene som dukket opp i patch v.1.2 nå blir borte i patch v. 1.21.

EA og Dice kan også fortelle at en ny milepæl ble slått kvelden den 19. Februar. Da var nemlig hele 52 000 soldater innom og slo av et slag Battlefield 2 og dette er det høyeste antall personer som har spilt samtidig siden Battlefield 1942 herjet.

Flere nyheter om Euro Force finner du inn her

Battlefield 2

Relaterte tekster

Battlefield 2Score

Battlefield 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ole Martin Kristiansen

Ole Martin har skutt seg gjennom tidenes beste taktiske shooter. Dommen er klar - Battlefield 2 er utvilsomt slagmarkens konge!

1
Opplev Falklandskrigen i Battlefield 2

Opplev Falklandskrigen i Battlefield 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Project Reality er navnet på en av de mer populære moddene til Battlefield 2, og i den nyeste utgaven har spillerne fått tilgang til Falklandskrigen, komplett med både...



Loading next content