Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2142

Battlefield 2142 bekreftet?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en god del uker siden startet de første ryktene om Battlefield 2142 og rotere blant diverse forum verden over. Spesielt etter et filmklipp som ble presentert for ikke lenge siden, fikk ryktene virkelig vind under seilene. En tråd i PCGamer-forumene virker å stadfeste dette og mai-nummeret av bladet vil inneholde en artikkel om det kommende spillet til den svenske utvikleren Digital Illusion. I samme blad vil du også finne et nytt filmklipp og coveret vil inneholde bilder fra Battlefield 2142. Spillets historie befinner seg i fremtiden hvor mennesker og roboter kjemper side om side og verden er på tur inn i en ny istid. Mechroboter møter Battlefield 2 er nok den beste måten å beskrive spillet som og det skal i følge kilden lanseres i slutten av året.

Du kommer til å kunne lese mer om Battlefield 2142 i neste nummer av Gamereactor, ettersom vi har besøkt Digital Illusion og testet spillet. Når det offisielt annonseres (hvilket egentlig var tenkt skulle skje i begynnelsen av neste uke), kommer vi tilbake med de aller første skjermisene fra spillet.

Flere nyheter om spillet finner du inn her

Relaterte tekster

Battlefield 2142Score

Battlefield 2142

ANMELDELSE. Skrevet av Steen Marquard

Keiseren har fått nye klær og de sitter forrykende godt på han. Battlefield skifter ut kulissene enda en gang.

1
Fansen vekker Battlefield 2142 til live

Fansen vekker Battlefield 2142 til live

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For to år siden bestemte EA seg for å skrinlegge Battlefield 2142, men nå gjør klassikeren comeback etter at entusiastene ved Revive Project har gjenopplivet de...



Loading next content