Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis

Fem nye fra Crysis

Utenomjordiske stormer jorden

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi befinner oss på jorden og året er 2019, en enorm asteroide kolliderer med jorden og havner på en tropisk øy. Nord-Korea forsegler øya og hevder at dette er deres territorie. USA svarer med å sende ut en spesialgruppe soldater som har fått i oppdrag å finne mer info om asteroiden. Etter hvert skaper dette gnisninger mellom disse til landene som oppdager at asteroiden plutselig åpner seg og ut av krateret flyr et kjempestort romskip opp. Skipet genererer en enorm kraft og fryser en stor del av øya til is og forandrer klimaet totalt. Invasjonen av jorden har startet.

I dag har vi fått tilsendt fem nye skjermiser fra spillet Crysis som lanseres kun til PC i løpet av første kvartal. Det er mange som venter spent på spillet fra utvikleren Crytek som dere sikkert kjenner fra det fenomenale Far Cry. Nå holder gjengen altså på et nytt prosjekt og her tar de bruk sin egen grafikkmotor CryENGINE 2.

Nedenfor ser du de fem nye skjermisene fra spillet.

Flere nyheter om spillet finner du inn her

CrysisCrysisCrysisCrysis

Relaterte tekster

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Fire år etter at spillet ble sluppet på PC er Crysis fortsatt like fantastisk. Dette er et av tidenes beste actionspill...

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Cevat Yerli og Crytek har nok en gang levert et fantastisk actionepos, og vi er i himmelen over resultatet. Et av årets aller beste spill!

Crysis 1 til konsoll bekreftet

Crysis 1 til konsoll bekreftet

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ryktene om en konsollversjon av det første Crysis-spillet har herjet over lang tid, og i dag kunne Electronic Arts og Crytek omsider bekrefte at versjoner til konsoll...



Loading next content