Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect

Mass Effect i nye screens

Det ytre univers venter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sammen med Gears of War er det nærmest ingen tvil om at Mass Effect blir en av Xbox 360’ens aller største spillopplevelser. Laget av Bioware og fylt til randen med lekker grafikk, uendelige mange planeter, skrekkelige utenjordiske vesener og laservåpen, ser det ut til at det er et episk rollespill på vei.

I morgentimene er det blitt sluppet en rekke nye screenshots fra spillet. De kommer opprinnelig fra nettsident Blakguy Games Actu, men vi har altså fått tilatelse å legge de opp her hos oss, så du ikke går glipp av noe. Vi regner med å se mye mer til Mass Effect ved dette års X06 i Barcalona.

Dessverre er det ikke bekreftet noe lanseringsdato for spillet enda, men vær trygg på at vi holder alle glugger åpne etter mer info om denne.

Mer info om spillet finner du inn på den offisielle nettsiden

Flere nyheter om spillet finner du inn her

Mass EffectMass EffectMass EffectMass Effect
Mass EffectMass EffectMass EffectMass Effect
Mass EffectMass EffectMass EffectMass Effect

Relaterte tekster

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Et av fjorårets beste spill har dukket opp på PC. Adrian har spilt gjennom Mass Effect for tredje gang, og er storfornøyd.

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Etter vinter og vår med venting er endelig Biowares Mass Effect her. Frode har sett lyset! Les anmeldelsen på innsiden...

2
Ti år med Mass Effect

Ti år med Mass Effect

ARTIKKEL. Skrevet av Suzanne Berget

I dag er det 7. november, en helt vanlig dag for de aller fleste. Men for Mass Effect-fans er det N7-Day, og akkurat denne N7-dagen markerer at det første Mass...



Loading next content