Norsk
Gamereactor
nyheter
Command & Conquer 3: Tiberium Wars

Kjente stemmer i C&C 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jepp, nå har vi fått inn en pressemelding som fortelle hvem som skal gi stemmer til hovedpersonene i spillet og her finner vi blant annet Josh Holloway og er kjent fra TV-serien LOST. Ellers vil vi høre stemmen til Grace Park, Ivana Bozilovic og Billy Dee Williams. Command & Conquer 3: Tiberium Wars lanseres til PC i løpet av første kvartal neste år.

Nedenfor ser du bildene i samme rekkefølge som teksten.

Her er pressemeldingen:
EA fortsetter tradisjonen fra tidligere utgivelser i denne legendariske spillserien og kunngjør i dag at Command & Conquer 3 Tiberium Wars™ vil ha med en rekke kjente skuespillere i filmsekvensene i spillet. Skuespillerne har spilt i serier som "LOST" og "Battlestar Galactica," filmer som Star Wars Imperiet slår tilbake og Jediridderen vender tilbake (1980, 1983), Top Gun (1986), Starship Troopers (1997) og The Wedding Crashers (2005). I tillegg får du oppleve en tidligere vinner av missekåringen Miss USA. Du møter Tricia Helfer, Josh Holloway, Michael Ironside, Billy Dee Williams, Grace Park, Ivana Bozilovic, Shauntay Hinton og andre.

Executive Producer Mike Verdu forklarer, "Å fortelle en historie med en blanding av levende video og datagrafikk har blitt en av kjennetegnene til Command & Conquer -serien. Det er med glede vi blåser liv i den rikholdige spillverdenen og storslagne historien i C&C 3 med fantastiske dataanimasjoner, jeg gleder meg skikkelig til å se resultatet. De talentfulle skuespillerne har tilført stor dybde og en ny dimensjon til spillopplvevelsen i C&C 3."

"Da jeg innså at jeg ikke skulle være en dataanimert figur, men spille en ekte rolle i C&C 3 , ble jeg spent på hva dette innebar," sier Tricia Helfer, som er kjent for rollen hun spiller i science-fiction-serien "Battlestar Galactica." "Jeg ble nylig ferdig med opptakene, og må si at det var en av de morsomste prosjektene jeg har vært med på ... og kostymet mitt var bare helt rått."

"Jeg har ikke hatt det så moro siden Star Wars!" sier Billy Dee Williams på settet til C&C 3. "Historien og universet i spillet er meget engasjerende og fanget meg med en gang. Jeg levde meg inn i figuren min, GDI Director Redmond Boyle, fordi han har en mye større karakterdybde enn jeg hadde forventet av en figur i et dataspill. Hans glatte ytre brytes gradvis ned ettersom verden kastes ut i kaos, og til slutt må han vise sin sanne natur."

Og det stopper ikke der! C&C 3 har også nyhetsreportere fra virkeligheten, som spiller rollene de kan best — som nyhetsopplesere og feltreportere som gir verden siste nytt om den tredje Tiberium-krigen. Disse journalistene har tatt seg tid fra de vanlige jobbene sine for å oppdatere folket om den voldsomme krigen og naturkatastrofene i spillet.

I tillegg har skuespilleren som spilte hovedrollen som den gale lederen for Brotherhood of Nod i C&C-serien, Joe Kucan, rollen som Kane i C&C 3. Millioner av C&C-fans ble meget fornøyde da dette ble kunngjort i sommer.

Command & Conquer 3: Tiberium WarsCommand & Conquer 3: Tiberium WarsCommand & Conquer 3: Tiberium WarsCommand & Conquer 3: Tiberium Wars

Relaterte tekster



Loading next content