Norsk
Gamereactor
nyheter
Fable II

Litt nytt om Fable 2

Konseptskisse og info

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lionhead Studios community-informatør har meddelt at utviklingen av Fable 2 går fremover. Det har vært stille en god stund nå rundt Fable 2, men endelig har vi fått vite litt mer.

Big Blue Box og Lionhead har tidligere i måneden lykkes å sette sammen de aller første spillbare delene i Fable 2, som dessuten ble presentert for Microsoft. Det som ble vist bak lukkede dører var noen omgivelser i spillet, samt et oppdrag som viste ulike spillfunksjoner. Dette oppdraget kommer ikke til å finnes i det endelige produktet.

Jeg vet ikke så mye konkret enda, men kanskje har herr Molyneux lært seg å ta det piano? Men i alle fall, vi har også fått tilsendt en ny konseptskisse fra et sted som ligner et skummelt gravkammer.

Om du vil lese Lionheads egne rapporter, så klikk deg inn her

Her er mer fakta:
Set 500 years after the original game, "Fable 2" will offer even more choices and features, while building on the core gameplay theme of "Fable" where every choice continually defines who you become, allowing you to truly live the life you choose.

Fable II

Relaterte tekster

Fable 2Score

Fable 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato har skaffet seg hund, sverd og rifle, og lagt ut på en reise for å redde kongeriket Albion og halve prinsessa. Eller noe slikt...



Loading next content