Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 3

Tre ulike versjoner av Halo 3

Vi sikler allerede!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

At spillverden går som på nåler etter det veldig etterlengtede Halo 3 er kanskje ikke noe nytt. Nyheten at Halo 3 kommer til å bli lansert i tre ulike versjoner er dermed noe som får oss til å sikle stort. Først og fremst kommer den vanlige versjonen av spillet, og også en Collector's Edition, som enda er ukjent og som kommer til å inneholde ulike former av spesialmateriale. Vi forventer oss også en metall-boks, men det får tiden vise.

Dessuten kommer det til å komme en Legendary Edition, med en Master Chief-hjelm. På fire disker kommer det til å finnes enorme mengder ekstramateriale, og vi kan bare drømme om hva Bungie kommer til å by oss på i denne lekre pakken. Enn så lenge er disse tre versjonene bare bekreftet i USA, og ligger der på 60 dollar for den vanlige versjonen, 70 dollar for Collector's Edition og svimlende 100 dollar for Legendary Edition. Vi forventer oss at dette også kommer til Europa, mens vi selvsagt ikke har fått noen bekreftelser på dette.

Halo 3

Relaterte tekster

Halo 3Score

Halo 3

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

I Halo 3 avsluttes Master Chiefs episke science fiction-saga om ringverdenene, Covenants og menneskenes skjebne.

0
Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi vet allerede at omtrent 150 Xbox One-spill kommer til å bli forbedret på et eller annet vis når de spilles på Xbox One X. Men nå viser det seg at det ikke bare gjelder...



Loading next content