Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty 4: Modern Warfare

Call of Duty 4 på vei

Mer til den krigerske!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge en kilde hos Activision som nettsiden Neowin.net har snakket med, så er Call of Duty 4 allerede på tegnebordet - og overraskende nok vil det kommende spillet ikke foregå under Andre Verdens krig. I stedet vil det være nåtidens kriger som står for tur.

Neowin kan samtidig fortelle at Call of Duty 4 er under utvikling hos Infinity Ward, gjengen bak det originale Call of Duty. Ideen fra nå av er at Infinity Ward utvikler de Call of Duty-spill som ender på partall, mens Treyarch (som står bak Call of Duty 3) skal lage spill i serien som ender på oddetall.

Ifølge de første informasjoner, så ser det ut til at Infinity Ward tar skrittet frem med tanke på realismen denne gangen. Kilder tett på utviklingen av spillet sier at det nå er tre-fire kritiske punkter alene i hodet å skyte på og at dette gjør det mulig å skyte hjelmen av en fiende på lik linje som det er mulig å skyte av deres ører.

Når det kommer til multiplayer delen så skal kilden angivelig ha sett kamper med opp til 54 spillere samtidig. Dessuten kan kilden fortelle at fireren utvikles til både konsollene og PC så de som for øyeblikket irriterer seg over ikke å kunne spille Call of Duty 3 har noe å glede seg til. (Undertegnede er glad for dene meldingen som savner Call of Duty 3 til PC)

Call of Duty 4: Modern Warfare

Relaterte tekster

Call of Duty 4: Modern WarfareScore

Call of Duty 4: Modern Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Krig blir ikke mye mer moro enn Infinity Wards fantastiske nye spill. Jonas har lett tatt seg av supersinna terrorister i Midt-Østen, og skumle gangstere i oversette østblokk-land.



Loading next content