Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 3

Halo 3-demo til våren

Bungie finpusser på demoversjonen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For å feire Halo-varemerkets femårsdag har Bungie akkurat meddelt at de kommer til å slippe en Halo 3-multiplayerdemo til våren, eksklusivt for alle Xbox Live-brukere.

Bungie lover også at de om et par uke kommer til å slippe en ny ingame-trailer fra Halo 3. Eksakt når denne kommer fremgår dessverre ikke.

Her er mer fakta:
Den episke sagaen fortsetter med Halo 3, den enormt etterlengtede fortsettelsen på den meget vellykkede og kritikerroste Halo-serien.I dette tredje kapitlet i Halo-trilogien kommer Master Chief tilbake for å avgjøre kampen og bringe den episke konflikten mellom Covenant, Flood og hele menneskeheten til et dramatisk, nervepirrende klimaks.

Halo 3 utgjør det tredje kapitlet i Halo-trilogien - en prisbelønt actionserie som vokste til et globalt underholdningsfenomen med mer enn 14,5 millioner solgte spill på verdensbasis og mer enn 650 millioner timer flerspilleraction på Xbox Live, og gav opphavet til actionfigurer, bøker, en tegneserie, klesplagg, en kommende filmversjon og mye mer.

* Neste generasjons fordeler: Halo 3 utnytter kraften i Xbox 360 fullt ut og bygger videre på alle de beste elementene i Halo-serien, med en rekke tekniske og spillmessige fremskritt.

* Utvikling i design: Neste generasjons høydefinisjonsgrafikk, forbedret AI, en avansert sanntids lyssettingsmotor og nye våpen, karakterer og utfordringer er bare noen av eksemplene på utviklingen av design og teknologi i Halo 3.

* Enestående opplevelse: Disse forbedringene gir spillerne en enestående opplevelse og dermed en enda mer fengslende og spennende historie.

* Online flerspillermodus: Sammen med Xbox Live på Xbox 360 bygger Halo 3på den unike sosiale flerspillermodusen og nyskapende spilldesignen i Halo 2.

Halo 3

Relaterte tekster

Halo 3Score

Halo 3

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

I Halo 3 avsluttes Master Chiefs episke science fiction-saga om ringverdenene, Covenants og menneskenes skjebne.

0
Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi vet allerede at omtrent 150 Xbox One-spill kommer til å bli forbedret på et eller annet vis når de spilles på Xbox One X. Men nå viser det seg at det ikke bare gjelder...



Loading next content