Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty 4: Modern Warfare

Call of Duty 4-bilder?

Fotografier og opplysninger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Der har lenge vært rykter i omløp rundt et nytt Call of Duty og det faktum at spillet ikke ville foregå under Andre Verdens Krig - og dette kan nå kanskje bekreftes. I hva Activision og Infinity Ward selv kaller konsept-bilder, har de sendt oss bider fra Call of Duty 4 med undertittelen The Black War.

Det er ikke mange opplysninger i omløp rundt innholdet av Call of Duty 4, men ifølge en tysk fanside vil det i singleplayerdelen utelukkende være mulig å spille amerikaner denne gangen.

Vi gjør oppmerksom på at dette kan være et falsum og at det derfor ikke er noe som helst i bildene eller historien. Vi forsøker å få be- eller avkreftet det hurtigst mulig. Du kan se nærmere på konsept-bildene nedenfor.

Call of Duty 4: Modern WarfareCall of Duty 4: Modern WarfareCall of Duty 4: Modern WarfareCall of Duty 4: Modern Warfare

Relaterte tekster

Call of Duty 4: Modern WarfareScore

Call of Duty 4: Modern Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Krig blir ikke mye mer moro enn Infinity Wards fantastiske nye spill. Jonas har lett tatt seg av supersinna terrorister i Midt-Østen, og skumle gangstere i oversette østblokk-land.



Loading next content