Norsk
Gamereactor
nyheter
Enemy Territory: Quake Wars

Nytt fra Quake Wars

Ikke gå glipp av disse to nye!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke all verden vi har å tilby i dag fra et meget etterlengtet spill som Enemy Territory: Quake Wars, men to nye skjermiser har vi nå da. Spillet vil i følge Activision bli annonsert i løpet av andre kvartal og vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss stort.

Her er mer fakta:
Når invasjonen begynner må du velge å kjempe som en av fem unike klasser i enten EDF (Earth Defence Force - mennesker) eller den barbariske romvesen-hæren Strogg. Begge sidene er utrustet med spesielle våpen i tillegg til 40 futuristiske kjøretøy som f. eks ’quad-bikes’, tanks, helikoptre og fly. Du må også benytte forsvarsstrukturer, radar og et avansert kommunikasjonssystem for å tøyle fienden.

* Realistiske lys- og skyggeforhold fra lamper, søkelys og t.o.m månen sørger for at du kan krige om natten, samtidig som nøyaktige gjengivelser av vær og vegetasjon sørger for en grad av realisme som savner sidestykke i spillverdenen!

* Spillet bruker en rendringsteknologi som kalles MegaTexture, utviklet av id Software, som sørger for å komprimere millioner av polygoner og et giga-byte stort landskap ned et enslig, sømløst bakrunnsbilde med fantastiske detaljer ned på kvadratcentimeternivå, såvel som langt over horisonten.

Enemy Territory: Quake WarsEnemy Territory: Quake Wars

Relaterte tekster

Enemy Territory: Quake WarsScore

Enemy Territory: Quake Wars

ANMELDELSE. Skrevet av Jesper Karlsson

Kampen mellom mennesker og Strogger legges i våre hender når vi opplever krigens første del, invasjonen av jorden.



Loading next content