LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Gamereactor
      nyheter

      Kristine i kremjobb!

      Betalt for å spille spill for Microsoft!

      Abonner på vårt nyhetsbrev her!

      * Påkrevd felt
      HQ

      I fjor høst var Microsoft på utkikk etter en persone som kunne tenke seg å spille spill og samtdig få betalt for det. Personen er nå funnet og den heldige ble Kristine Jørgensen fra Bergen. Vi kan ikke annet enn å gratulere og så får vi håpe at hun får sine menninger hørt samt at hun kan være med å påvirke giganten Microsoft på en positiv måte.

      Her er utdrag fra pressemeldingen:
      Høsten 2006 etterlyste Microsoft en person for å fylle stillingen som "Xbox 360 Gaming Specialist." Noen måneder og 400 søknader senere falt valget på bergenseren Kristine Jørgensen. I slutten av januar skal Kristine forsvare en Ph.D-avhandling i medievitenskap der temaet er lyd i spill.

      Hensikten med å ansette en Xbox 360 Gaming Specialist, som i første omgang er et engasjement over tre måneder, er å øke selskapets interne kunnskap om spill som livsstil. Jan Kristensen, Country Manager for Microsoft E&D i Norge, sier den heterogene massen med søkere som har meldt interesse for stillingen alene viser hvor stort behovet er for nettopp en person som Kristine.

      - Spillkulturen har de siste årene utviklet seg enormt. Gaming er ikke lenger forbeholdt tenåringer på gutterommet. Det har vokst frem en ny generasjon som heller tilbringer tid foran et spill fremfor et TV-program. Noe som både skyldes dagens ekstremt gode spill, men også at de som i dag er voksne og i jobb har vokst opp med TV-spill i en eller annen form. Noe søknadsbunken vår vitner om. Vi har fått inn søknader fra den stereotype gameren til godt voksne fedre og mødre, sier han.

      Never change a winning team
      - Vi utvider nå et suksessrikt team med nok en spisset rolle. Kristine ansettes for å lære oss enda mer om gaming som livsstil, slik at vi enklere kan nå den stadig voksende målgruppen for å fortsette å nå selskapets målsettinger, sier Jan Kristensen.

      Doktorgradsavhandling om lydens rolle i dataspill
      Kristine Jørgensen som leverer sin Ph.D-avhandling om lydens rolle i dataspill 31. januar ved Københavns Universitet, sier hun er svært glad for muligheten til å jobbe for et av verdens mest innovative selskaper etter endt utdanning.

      - Det Microsoft har fått til med Xbox og Xbox 360 er beundringsverdig. De har gått fra å være en "underdog" til en av spillbransjens absolutt mest toneangivende aktører. Ikke minst er det et spennende tidspunkt jeg får komme inn i bransjen, da gaming nå for alvor har nådd breddepublikumet. Min rolle i Microsoft vil være å til enhver tid være oppdatert innenfor spillverdenen, prøvespille kommende spill, delta på arrangementer, samt identifisere, kartlegge og presentere nye trender innenfor digital underholdning. Jeg gleder meg, sier hun.

      Kristine i kremjobb!


      Loading next content