Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis

Mer nytt fra Crysis

Vi fristes av mer action...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke bare Motorstorm som får presentert seg i dag. Også Cryteks neste og store prosjekt - Crysis har noe å tilby oss gamere. Vi har nettopp fått vite at en ny CES-trailer er klar for beskuelse og denne finner du som vanlig via linken nedenfor:

Crysis - CES 2007 trailer

Hvis du ikke har sett denne, anbefales det også...

Her er mer fakta:
Crysis er et science-fiction-skytespill i første persons perspektiv til PC fra den prisbelønte utvikleren Crytek, som står bak det kritikerroste spillet Far Cry. Jorden, 2019. En enorm asteroide treffer jorden.

Det nordkoreanske regimet er snare med å lukke alle utenforstående ute fra hendelsen, for å beholde mysteriet som følger med asteroiden for seg selv. USA sender et team med Delta Force-soldater for å sjekke hva som har skjedd og for å rapportere tilbake til Pentagon. Mens spenningen mellom de to landene bygger seg opp, sprekker plutselig asteroiden, og det viser seg at den rommer et 2 km høyt romskip. Skipet genererer et enormt kraftfelt som fryser en stor del av øya der det befinner seg. Resultatet er en drastisk klimaendring. Invasjonen av jorden er i gang.

De to rivaliserende nasjonene slår seg sammen for å stoppe romvesenene og redde menneskeheten. Den nyopprettede alliansen utkjemper store slag mot de utenomjordiske invaderende styrkene. Håpet svinner raskt, og spilleren må lede en avdeling med soldater gjennom frodig tropisk jungel, over frossen tundra og til slutt inn i hjertet til selve romskipet, der den endelige kampen foregår i vektløs tilstand.

Crysis gir spillerne en gripende actionopplevelse der de må tilpasse taktikk, våpen, beskyttelsesutstyr og måte å spille på for å overleve og slå tilbake invasjonen fra verdensrommet.

CrysisCrysisCrysisCrysis

Relaterte tekster

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Fire år etter at spillet ble sluppet på PC er Crysis fortsatt like fantastisk. Dette er et av tidenes beste actionspill...

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Cevat Yerli og Crytek har nok en gang levert et fantastisk actionepos, og vi er i himmelen over resultatet. Et av årets aller beste spill!

Crysis 1 til konsoll bekreftet

Crysis 1 til konsoll bekreftet

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ryktene om en konsollversjon av det første Crysis-spillet har herjet over lang tid, og i dag kunne Electronic Arts og Crytek omsider bekrefte at versjoner til konsoll...



Loading next content