Norsk
Gamereactor
nyheter
Command & Conquer 3: Tiberium Wars

Command & Conquer 3

Superheftige screens innenfor!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om det er lørdag, så kan vi ikke ta helg riktig enda. For i morgentimene har vi fått inn tre nye skjermiser fra kommende og meget etterlengtede Command & Conquer 3: Tiberium Wars og disse finer du som vanlig nedenfor. Det som er litt spesielt med denne versjonen er at vi får et gjensyn med den Store Kane og undertegnede gleder seg sinsykt til å spille på hans lag og knuse GDI.

Spillet lanseres til PC den 29. mars og senere til Xbox 360.

Her er mer fakta:
* Raskt, myke og morsomt. Det ultra-responsive, silkemyke gameplayet som C&C oppfant, er nå bedre enn noensinne, med en intuitiv plassering av hele arsenalet ditt rett for hendene dine.

* Over 30 enkeltspilleroppdrag. I et enormt, åpent "krigsteater" der hver eneste beslutning du tar teller, vil du oppleve én storslått, episk historie som fortelles fra det unike perspektivet til alle tre partene i krigen.

* RTS som idrett. Observer, kringkast og konkurrer i nervepirrende nettslag med nyskapninger som omfatter helt nye, interaktive tilskuermoduser, VoIP-kommunikasjon, spillerkommentarer og mer.

* Historie du aldri har sett maken til. Direkte actionvideosekvenser i HD-kvalitet som sømløst knytter spillets
* Episke historie sammen, med en utrolig samling av topp Hollywood-skuespillere.

* Blant aktørene finner vi Tricia Helfer, Josh Holloway, Michael Ironside, Billy Dee Williams, Grace Park, Ivana Bozilovic og Shauntay Hinton.

* Adaptiv AI. Spillets AI passer til spillestilen din - velg blant distinkte AI-spillestiler, for eksempel "pågående" eller "forsiktig" (turtling), eller jevn slagmarken med jorden og la AIen bruke sin egen taktikk for å gi deg størst mulig utfordring.

* Nye angrepsmåter. La motstanderne bli sittende og lure mens du bygger flygende slagskip, tar kraften til skremmende ionestormer og slår sammen enheter for å danne mektige superenheter du aldri har sett maken til.

* Teknologi får verden til å bli levende. Drøm deg bort i sollyset som speiler seg, og skrik av ren glede når du skyter av biter fra fiendtlige stridsvogner, bygninger og alt annet som kan treffes med en rakett. Spillverdenen får en ny dimensjon, og slagmarken blir levende når atmosfæren fylles med røyk, ild, tåke, raketter, eksplosjoner og superavanserte væreffekter.

* Intuitivt og utviklet grensesnitt. Fullt utviklet sidebar-grensesnitt som gir deg full kontroll over baseoperasjonene dine samtidig som du får med deg alt som skjer av action.

* Slåss mot de beste på nettet. Med flere online-spillmoduser, helt nye flerspillerkart og en avansert innholdsredigerer, kan du gå på nettet for å se om du kan hevde deg i det ultimate RTS-forumet.

Command & Conquer 3: Tiberium WarsCommand & Conquer 3: Tiberium WarsCommand & Conquer 3: Tiberium Wars

Relaterte tekster



Loading next content