Norsk
Gamereactor
nyheter
Bioshock

Nye Bioshock-screens

Skremmende historie til spennende spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Irrational Games fortsetter å sende oss gamere enda flere skjermiser fra deres ekstremt lovende spill - Bioshock. Skjermisene er fra Xbox 360-versjonen av spillet.

Samtidig passer de på å meddele at Bioshock ikke kommer til å ha støtte for multiplayer. Alt fokus legges ned på en skikkelig heftig historie som lover å skremme livet ut av den mest hardhudede spilleren.

Her er mer fakta:
Etter at ditt fly styrter ned i det ukjente iskalde vannet, oppdager du en rusten batysfære og synker i den mot Rapture, en by skjult under havets overflate. Konstruert som et idealistisk samfunn for en håndplukket gruppe av vitenskapsmenn, kunstnere og industrifolk, men idealismen er forsvunnet. Nå er byen fyllt med lik og utrolig sterke vakter streifer rundt i korridorene mens småjenter røver de døde og genetisk muterede innbyggere angriper deg hvor du går. BioShock tvinger deg til å spørre deg selv hvor langt du er villig til å gå, og hvor mye av din menneskelighet du vil ofre... For å redde ditt eget liv.

* Ta kontroll over din verden ved å hacke mekaniske anordninger som styrer sikkerhetstårnet og fremstill unike gjenstander som er avgjørende for din egen overlevelse

* Oppgrader dine våpen med ionisk geleer, eksplosiver og toksiner for å spesialisere dem til dine fiender og omgivelser.

* Modifiser din kropp genetisk gjennom dusinvis av Plasmid Stations spredt over byen, og få fantastiske og som oftest groteske evner.

* Opplev ekte nestegenerasjons grafikk som levende illustrerer den øde art deco by, fremhevet av de mest detaljerte og realistiske vanvneffekter noensinne laget til et komputerspill.

* Treff betydningsfulle valg og voksne beslutninger for til sist å kunne svare på spørsmålet: vil du utnytte de uskyldige overlevende i Rapture... Eller redde dem?

BioshockBioshock

Relaterte tekster

BioshockScore

Bioshock

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Et av årets viktigste spill er rett rundt hjørnet, og Gamereactor har tatt turen gjennom undervannsbyen Rapture...

0
Bioshock blir film på Netflix

Bioshock blir film på Netflix

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har snart gått 15 år siden Irrational Games ga oss det fremragende Bioshock, og nesten like lenge siden Pirates of the Caribbean-regissøren Gore Verbinski planla å...



Loading next content