Norsk
Gamereactor
nyheter
Little Big Planet

Little Big Planet

Tidenes mest sjarmerende spill?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av de mest interessante annonseringene på årets GDC er uten tvil Media Molecules (Rag Doll Kung Fu) lekre og nyskapende spill Little Big Planet. Et spill der du lager baner og underholdningen selv med de verktøy som Media Molecule legger til i spillet. Det er vanskelig å beskrive med ord, men det fikk hele publikumsmengden til å dra på smielbånden. De små figurene kan kles ut og formes etter størrelse og smak og etterhvert som du samler på spillets "valuta" (store gule baller) så låser du opp flere objekter som du kan bygge baner med. Vi gjetter også på at du vil kunne dele disse banene online og som igjen gjør at hvis du har en populær bane og har fått god karakter av de andre spillerne, gir deg igjen bedre ranking. Den som legger ned mye tid på dette spillet kommer til å få mye tilbake, den saken er i alle fall krystallklar.

Objektene kan handle om alt fra en appelsin, en fotball og mye annet. Du kan også male og bruke symboler for å fritt forandre utseendet på banen. Alle objektene følger fysikalske retningslinjer og det gjelder å utnytte objektene og det faktumet at din person kan gripe tak i ting for å ta seg fremover i banene. Spillet ble demonstrert med fire spillere med Media Molecules Alex Evans og Mark Healey i spissen og Phil Harrison på et annet hjørne. Karakterene kan hjelpe hverandre, holde i hverandre for å ta seg over hindrer. Det handler om å samarbeide for å komme seg videre, men også konkurrere om "valutaen".

Media Molecule ville ikke snakke altfor mye om Little Big Planet nå. Spillet har ikke kommet så langt i utviklingen enda fortalte Alex Evans da vi snakket med han. Jeg har fått en munkurv i kveld selv om vi veldig gjerne vil snakke om massevis av stilige ting i spillet, sa han og sneglet seg videre på PR-personen.

Spillet skal lanseres via Playstation Network i slutten av året og i begynnelsen av neste år på Blu-Ray-skive. Det er unektelig at et av de spillene som føles mest spennende og innovativt ut til Playstation 3 akkurat nå. Det er et tydelig eksempel på hvordan Sony fokuserer på online, underholdning og nedlastningsbart innehold for sin kommende konsoll.

Little Big PlanetLittle Big PlanetLittle Big PlanetLittle Big Planet

Relaterte tekster

Little Big PlanetScore

Little Big Planet

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Playstation 3 har endelig fått et spill som beviser hvilke krefter maskinen har under panseret. Jon Cato har testet!



Loading next content