Norsk
Gamereactor
nyheter
Killzone 2

Killzone presentert på GDC

En kort trailer bare for pressen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under Sonys pressekonferanse igår presenterte de en trailer som var ett minutt lang med Guerrillas veldig etterlengtede Killzone til Playstation 3 (ingen tall i tittelen etter hva vi kunne se). Phil Harrison sa at traileren var der for å vise teknologien som Sony deler med verdens utviklere under GDC i form av Playstation Edge som vil la utviklern få mer ut av Playstation 3. Vi fikk se veldig detaljerte soldater som falt naturlig sammen da de ble truffet, glassruter som sknustes i tusen knas da de ble truffet av kuleregn. Derimot så spillet som helhet ikke så imponerende ut som sist vi så det på E3 2005, i ærlighetens navn så det kanskje ikke heller like bra ut som Microsofts flaggskip Gears of War.

Men det er så klart en tøff oppgave å klå et såpass bra spill og det er ikke mange kommende spill som vil klare det. Killzone ser ikke på noen måte dårlig ut, men Sony har satt seg på en plass der mange med største sikkerhet kommer til å bli litt skuffet når de ser Killzone neste gang. Vi og mange andre som besøkte Sonys presseevent ble i alle fall det. Traileren som ble presentert hadde en fet låt og minnet derfor veldig mye på reklamefilmen som Microsoft brukte under lansereringen av Gears of War. Noe som vi tenkte på under visningen og som flere andre også snakket om i etterkant.

I slutten av traileren stod det E3 og budskapet var klart. Det er på E3 vi kommer til å se mer fra Killzone. Sony slapp dessverre ingen ny info fra Killzone i sammenheng med den korte traileren.

Relaterte tekster

Killzone 2Score

Killzone 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Det er intenst, heseblesende og teknisk overlegent. Og det beste actionspillet så langt på Playstation 3. Velkommen til planeten Helghan, skyt først og spør etterpå.



Loading next content