Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 3

Halo 3-betaen starter snart

Prøv Halo 3 multiplayer i mai

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bungie og Microsoft har i dag meddelt at den etterlengtede Halo 3-betaen kommer igang den 16. mai over hele verden. Om du ikke allerede har din plass i Halo 3-betaen sikret og vil være med, må du skaffe deg et eksemplar av spillet Crackdown merket med det klistermerket på fremsiden som sier at du er garantert en plass.

Banene man kommer til å få spille heter Valhalla, High Ground og Snowbound. Det vil si samme baner som Bungie tidligere har presentert. Dog sier Bungie på sin hjemmeside at spillet er betydlig flottere nå enn på de første skjermisene og at det kommer til å se enda bedre ut når spillet er ferdig.

Den som spiller betaen kommer også til å få prøve Master Chiefs og covenanternas nye våpen samt få vite hva den mystiske X-knappen egentlig gjør. For den som ikke kan være med og spille eller bare er veldig nyskjerrig finnes det en video som avslører deler av det og den kan lastes ned fra Bungies hjemmeside eller fra Xbox Live Marketplace.

16. mai smeller det og vi i redaksjonen tar oss gjerne noen harde runder mot våre kjære lesere!

Halo 3

Relaterte tekster

Halo 3Score

Halo 3

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

I Halo 3 avsluttes Master Chiefs episke science fiction-saga om ringverdenene, Covenants og menneskenes skjebne.

0
Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi vet allerede at omtrent 150 Xbox One-spill kommer til å bli forbedret på et eller annet vis når de spilles på Xbox One X. Men nå viser det seg at det ikke bare gjelder...



Loading next content