Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis

Fotografisk i Crysis

Se forskjellen selv...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag har utvikleren Crytek sendt oss noen bilder som viser oss forskjellen fra klare fotografier til hvordan det hele blir seende ut i spillet. Bildet til venstre er fotografi, mens det til høyre viser hvordan Crytek har klart å gjenskape nesten tro kopi av fotografiet - med andre ord, fotografisk grafikk.

Undertegnede som fort havner under paraplyen med grafikkhorer - gleder seg stort til spillet og har satt det opp listen over mest ventede titler i år.

Har du enda ikke lest vår store smugtitt av spillet, hvor Petter Hegevall var vår utvalgte som fikk besøke Crytek, så anbefales selvsagt det og den finner du inn via linken nedenfor:

Smugtitt på Crysis

CrysisCrysisCrysisCrysis

Relaterte tekster

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Fire år etter at spillet ble sluppet på PC er Crysis fortsatt like fantastisk. Dette er et av tidenes beste actionspill...

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Cevat Yerli og Crytek har nok en gang levert et fantastisk actionepos, og vi er i himmelen over resultatet. Et av årets aller beste spill!

Crysis 1 til konsoll bekreftet

Crysis 1 til konsoll bekreftet

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ryktene om en konsollversjon av det første Crysis-spillet har herjet over lang tid, og i dag kunne Electronic Arts og Crytek omsider bekrefte at versjoner til konsoll...



Loading next content