Norsk
Gamereactor
nyheter
Alone in the Dark (2008)

Edward Carnby gjenoppstår

Mer om Alone in the Dark

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er faktisk sant, Edward Carnby fra de tre første Alone in the Dark-spillene gjenoppstår i spillet Alone in the Dark: Near Death Investigation. Dere husker sikkert spill nummer fire, Alone in the Dark: The New Nightmare, hvor hovedpersonen het Edward Carnby. Denne mannen var ikke den samme som var med i de tre første spillene hvor handlingen foregikk på 1920-tallet.

I en intervju forteller en av de ansvarlige bak spillet at det faktisk er den gamle erkereven som kommer til å få hovedrollen i det nye spillet. Utseendet kommer til å være oppdatert for å passe inn i 2007 års siste mote og en av spillets tanker er at spilleren skal få vite eksakt hvordan en privatdetektiv fra 20-tallet nå befinner seg i Central Park der helvete braker løs år 2007.

De som har ennå bedre minne vet sikkert hvordan Edward Carnby bekreves forrige gang. Da ble det sagt at Carnby ikke var et menneske, men i stedet et vesen som eksisterte for å bekjempe ondskapen gjennom tidene. Dette vesnet slumrede i det stille ettersom ingen demoner herjet, og ble vekket til live og inntok en passende kropp da tiden var inne å fjerne ondskapen.

Hvordan forklaringen blir denne gangen får vi se mot slutten av året da Alone in the Dark igjen skal skremme livet av oss.

Alone in the Dark (2008)

Relaterte tekster

Alone in the DarkScore

Alone in the Dark

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Noe skummelt gjemmer seg i New York. Jon Cato har funnet frem pistol og lommelykt, og rusler alene rundt i mørket i Central Park.

2
Alone in the dark 4Score

Alone in the dark 4

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth McNeil

Alone in the dark serien er en av de eldste når vi snakker spill, og nå har det så kommet en ny episode, som vi har sjekket ut.



Loading next content