Norsk
Gamereactor
nyheter
Bioshock

Bioshock får samlerutgave

Mer snacks i en spesialversjon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en stund siden organiserte hele internett seg rundt Irrational Games og fikk for seg at de måtte ha en samler-utgave av Bioshock. Som sagt så gjort, på et lite øyeblikk hadde de satt sammen nærmere 20000 underskrifter og 2K Games besluttet å gi fansen det de ville ha, nemlig en samlerutgave av Bioshock.

Det var ikke nok, men fansen fikk også være med og bestemme hva de skulle ha i denne spesialversjonen og det igjennom en demokratisk avsteming. Nå har resultatet blitt satt sammen til en konkret beslutning. Bioshock Limited Edition kommer til å inneholde en soundtrack-CD med musikken, en liten modell av en Big Daddy i form av metall og en DVD-skive med dokumentarer om arbeidet bak spillet.

Min favoritt, en bok med det samlede kunstnerlige materialet kom dessverre ikke med, men vi som lengter etter Bioshock vet at vi har noe lekkert å se frem imot. Limited Edition kommer selvsagt til Europa, og til både Xbox 360 og PC. Bioshock lanseres forhåpentligvis som planlagt i slutten av august.

Bioshock

Relaterte tekster

BioshockScore

Bioshock

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Et av årets viktigste spill er rett rundt hjørnet, og Gamereactor har tatt turen gjennom undervannsbyen Rapture...

0
Bioshock blir film på Netflix

Bioshock blir film på Netflix

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har snart gått 15 år siden Irrational Games ga oss det fremragende Bioshock, og nesten like lenge siden Pirates of the Caribbean-regissøren Gore Verbinski planla å...



Loading next content