Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 3

Halo 3-dato klar!

Halo-moro i september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I et år der Hollywood lanserer sine største og mest suksessrike filmer noensinne, er det likevel forventet at et konsollspill vil overgå dem alle. Halo 3, det siste kapittelet i spilltriologien, og Microsoft forventer å sette salgsrekord fra dag én når det lanseres i Europa 26. september.

I tillegg til å kunngjøre lanseringsdatoen, vil Microsoft Games Studios i dag sparke i gang flerspillerbetaen som gjør det mulig for alle å få en sniktitt på flespillerelementene i Halo 3 på Xbox LIVE.

Peter Moore, corporate vice president for Microsofts Interactive Entertainment Business, sier Halo 3 er langt mer enn en spillansering.

- 26. september akter vi å levere et fenomen som vil sette sine spor i underholdningshistorien. Mennesker i hele verden vil få tilgang til en ny opplevelse som kan deles og nytes i årene som kommer, sier han.

Halo 2, som ble lansert i november 2004, endret folks oppfatning av interaktiv underholdning. I løpet av de 24 første timene ble det solgt spill for 125 millioner dollar. Tre år senere er det fortsatt det mest spilte spillet på Xbox Live. Så langt er det loggført nesten 1 milliard timer med spilling.

Kunngjøringen av lanseringsdatoen for Halo 3 kommer samme dag som flerspillerbetaen til Halo 3 blir tilgjengelig for spillentusiaster i hele verden. Det hele begynner klokken 14.00 i dag, og vil vare til klokken 07.59 den 7. juni. Flerspillerbetaen vil gi publikum i hele verden en eksklusiv titt på flerspillerelementene i Halo 3 via Xbox LIVE. Spillentusiaster som ønsker å oppleve flerspillerbetaen vil få tilgang ved å kjøpe det kritikerroste spillet Crackdown. Spillet, som ble lansert i februar 2007, inneholder en nøkkel som gir tilgang til betaversjonen.

Halo 3Halo 3Halo 3Halo 3
Halo 3Halo 3Halo 3Halo 3
Halo 3Halo 3Halo 3Halo 3
Halo 3Halo 3Halo 3Halo 3

Relaterte tekster

Halo 3Score

Halo 3

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

I Halo 3 avsluttes Master Chiefs episke science fiction-saga om ringverdenene, Covenants og menneskenes skjebne.

0
Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi vet allerede at omtrent 150 Xbox One-spill kommer til å bli forbedret på et eller annet vis når de spilles på Xbox One X. Men nå viser det seg at det ikke bare gjelder...



Loading next content