Norsk
Gamereactor
nyheter
Folklore

Nytt fra Folklore

Nye screens innenfor...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Et brev fra en død mor, en mystisk telefonoppringing, og en glemt barndom fører Ellen, en ung kvinne og Keats, en journalist som jobber for et okkult magasin, til den søvnige irske landsbyen Doolin som skjuler en portal til Netherworld og svaret på et 17 år gammelt mysterium.

HQ

Du kan spille som begge de to hovedrollefigurene når du beveger deg inn i en rekke fremmede riker fulle av marerittaktige vesener. Ditt mål er å snakke med de døde som har nøkkelen til fortidens mysterier.

Nøkkelen til å gjøre fremgang i spillet er å fange de forskjellige folkene - de marerittaktige vesen som befolker Netherworld - og ta i bruk og kombinere kreftene deres for å overvinne sterke fiender.

Dette er beskrivelsene vi har fått fra utvikleren Game Republic i tillegg til disse skjermisene du finner nedenfor. Folklore lanseres til PS3 den 26. oktober og vil da inneholde over 100 forskjellige vesener. Vi gleder oss til å se nærmere på spillet og kanskje får vi det under årets E3-messe som går av stabelen i juli.

FolkloreFolkloreFolkloreFolklore
FolkloreFolkloreFolkloreFolklore
FolkloreFolkloreFolkloreFolklore
FolkloreFolkloreFolkloreFolklore

Relaterte tekster



Loading next content