Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 3

Samarbeid i Halo 3

Opp til fire spillere samtidig

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bungie kom med en skikkelig overraskelse i går kveld og avslørte at ryktet om en samarbeidsdel for opp til fire personer samtidig faktisk var sant. Dessuten unngår man å bare sette inn kloner av Master Chief, men en person spiller som Arbiter mens de to andre spiller to nye Elite-soldater.

Den første av de to nye er ynglingen N'tho 'Sraom samt den betydlig mer rutinerte Usze 'Taham. Spillfigurene kommer alle å være identiske, men begynner med ulike våpen. Dette medfører naturligvis store taktiske forandringer i Halo 3 ettersom man i en gruppe om fire personer kan utnytte kjøretøyer bedre, legge opp feller, dele seg opp f.eks. slå ut en fiende bakfra eller bare løpe som ramboer alle sammen. Alt går dessuten å lagre og dele dette med sine venner takket være denne muligheten både i multiplayer og singleplayer.

For de som ikke har Gull-abonnementet finnes det fortsatt muligheten å spille gjennom spillet med kun to personer med delt skjerm. Det går også an spille i lag med andre også med delt skjerm via Live fog det helt opp til fire spillere samtidig!

Halo 3

Relaterte tekster

Halo 3Score

Halo 3

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

I Halo 3 avsluttes Master Chiefs episke science fiction-saga om ringverdenene, Covenants og menneskenes skjebne.

0
Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi vet allerede at omtrent 150 Xbox One-spill kommer til å bli forbedret på et eller annet vis når de spilles på Xbox One X. Men nå viser det seg at det ikke bare gjelder...



Loading next content