Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis

Crysis i november

Spillet forsinkes i to måneder

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jeg hadde en følelse på at noe skulle ødelegge dagen min og jeg fikk rett. For i mailboksen min stod det svart på hvit - Crysis forsinkes til den 16. november! Hvorfor - Hvorfor det da? Jeg ringte sporenstraks til EA! Nå skulle de få forklare seg. Det spillet jeg har ventet lengst på blir utsatt, nei her skal det grilles!

Som mange sikkert ville ha sagt - spillet kommer, når det kommer. Trenger de mer tid på det, så la de få mer tid på det. EA kunne forklare seg med at spillet er forsinket på grunn av at gjengen bak Crysis, Crytek trenger mer tid til finpussing og å få multiplayerdelen til å fungere optimalt. Klart jeg er glad for det, men å utsette et av årets største spill, ja det er å spidde ti sverd i gaminghjertet mitt.

Fra før av vet vi jo at Crytek er en perfeksjonist og at de vil at deres spill skal være så godt som mulig. Bare se på Far Cry som ble lansert for noen år siden. Det spillet var optimalt på mange punkter og hadde en stemning, grafikk og A.I. som var revulosjonerende da det kom ut. Selvsagt er jeg for et perfekt spill og jeg håper nå at Crytek får dette til med Crysis med denne utsettelsen og en annen ting jeg kan prise meg lykkelig over - spillet ble ikke utsatt til neste år.

Så venter du på Crysis, så merk av den 16. november på kalenderen, for da blir det krig folkens!

Her er pressemeldingen i sin helhet:
Electronic Arts og de prisbelønnede utviklerne bak Far Cry, Crytek, kunngjorde i går at Crysis for PC ankommer butikkene i Nord Amerika og Europa 16. november 2007. Crysis er en av de mest etterlengtede førsteperson skytespill til PC i 2007, og er både et teknisk storverk, med sin overveldende Direct X10 og Direc tX9 teknologi, samt et utrolig spennende og listig spill med en storslått historie. Crysis er et av årets mest etterlengtede spill, og ble kåret til beste PC spill på E3 av Game Critics Awards: Best of E3 2007.

"Crytek etterstreber å presse grensene for både spilldesign og teknologi, samtidig som det høyeste nivå av kvalitet opprettholdes," sier Cevat Yerli, administrerende direktør i Crytek. "Vi er takknemlige ovenfor våre fans for deres støtte og tålmodighet, og vi gleder oss til å bringe dem Crysis i år. Det kommer til å være verdt ventetiden."

Crysis tilbyr spillerne en grad av frihet uten sidestykke gjennom et totalt åpent landskap, noe som fører til en helt unik spillopplevelse. Spillerne blir utrustet med en revolusjonerende Nanodrakt og et arsenal av våpen man kan tilpasse hvordan man skulle ønske, noe som gir spillerne store valgmuligheter ikke bare når det gjelder hvordan tilnærme seg hele spillet, men også for hvert enkelt oppdrag og møte med diverse fiender. Spillerne vil trenge så mange fordeler som mulig når de skal nedkjempe en truende og høyst intelligent utenomjordisk trussel mens de forserer fiendtlige slagmarker fra frodige tropejungler til hurtigfryste landskap til et skremmende vektløst miljø.

Crysis vil også vise seg å være banebrytende innen flerspillerkategorien, med innføringen av PowerStruggle - et unikt lagbasert strategisk modus for inntil 32 spillere, hvor motpartene slåss om kontroll over avanserte våpen og kjøretøy for å beseire sine fiender.

For de som foretrekker spenningen i Deathmatch, vil Crysis også inneholde et Instant Action modus hvor den meget tilpasningsdyktige Nanodrakten er det ultimate verktøyet for å overliste motstanderne.

CrysisCrysisCrysisCrysis
CrysisCrysisCrysisCrysis
CrysisCrysisCrysisCrysis
CrysisCrysisCrysisCrysis
CrysisCrysisCrysisCrysis

Relaterte tekster

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Fire år etter at spillet ble sluppet på PC er Crysis fortsatt like fantastisk. Dette er et av tidenes beste actionspill...

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Cevat Yerli og Crytek har nok en gang levert et fantastisk actionepos, og vi er i himmelen over resultatet. Et av årets aller beste spill!

Crysis 1 til konsoll bekreftet

Crysis 1 til konsoll bekreftet

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ryktene om en konsollversjon av det første Crysis-spillet har herjet over lang tid, og i dag kunne Electronic Arts og Crytek omsider bekrefte at versjoner til konsoll...



Loading next content