Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 3

Halo-konsert med klang...

Lytt til Master Chief!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fredag 28. september skjer en aldri så liten kulturkollisjon i i Jakobkirken i Oslo. Der skal nemlig Sølvguttene og Ronni Le Tekrø tolke Halo og Master Chief med kormusikk og gitarsoloer samt visuell kunst. For den kvelden arrangeres det nemlig en konsert til et av verdens mest populære spill. For de av dere som ikke kjenner Ronni Le Tekrø, så kan jeg si at han var et av bandmedlemmen i 80-talls gruppen TNT som faktisk undertegnede er stor fan av den dag i dag. 10 000 lovers runger godt i høytalerne til mine venners store irritasjon.

I tillegg til tonene fra Sølvguttene og Ronni Le Tekrø, vil kunstnerne i gruppen For*Your*Eyes*Truly stimulere synssansene under konserten. Gruppen som består av Tone Emblemsvåg, Ernst Fredrik Føyn og Franck Aubry skal bruke animasjoner, bildesekvenser og film fra Halo universet og dette skal mikses live i salen av VJ´ing.

Med andre ord er det duket for litt av en opplevelse. Vi kommer tilbake med nærmere tidspunkt når dete hele blåses i gang og kanskje har vi en av Gamereactor-skribentene på plass for å skrive litt om dette spennende arrangementet slik at dere andre som ikke bor i nærheten av Oslo kan få ta del av showet.

Bildet nedenfor viser Ronni Le Tekrø i sitt rette element!

Halo 3

Relaterte tekster

Halo 3Score

Halo 3

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

I Halo 3 avsluttes Master Chiefs episke science fiction-saga om ringverdenene, Covenants og menneskenes skjebne.

0
Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi vet allerede at omtrent 150 Xbox One-spill kommer til å bli forbedret på et eller annet vis når de spilles på Xbox One X. Men nå viser det seg at det ikke bare gjelder...



Loading next content