Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 3

Sony endrer på Wikipedia

Endret teksten om Halo 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I det som må betraktes som en pinelig avsløring er det som har dukket opp nå hvor Sony Europa, Liverpool-kontoret, har vært inn og endret på Wikipedia-siden (fritt oppslagsverk som ble skapt av brukerne) om Halo 3. Der har man lagt til teksten "Halo 3 won't look any better than Halo 2" i beskrivelsen av spillet.

Det hele ble oppdaget og Wikipedia noterte at den som lagt til teksten hadde IP-nummer 217.18.23.2, noe som førte til SCEE. Det er nå endret og Halo 3-siden er for øyeblikket låst, men det er selvsagt veldig pinelig for Sony med denne historien i sekken, selv om det sannsyneligvis har blitt gjort av en ansatt og ikke vært planlagt fra høyere hold.

Den siste tiden har det kommet frem at flere store spillselskaper har endret tekstene på sine egne Wikipedia-sider (f.eks. EA som systematisk har tatt bort informasjon om personalproblemene som dukket opp for noen år siden), men dette er første gangen mens konsollkrigen på alvor har kommet til Wikipedia.

Halo 3

Relaterte tekster

Halo 3Score

Halo 3

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

I Halo 3 avsluttes Master Chiefs episke science fiction-saga om ringverdenene, Covenants og menneskenes skjebne.

0
Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi vet allerede at omtrent 150 Xbox One-spill kommer til å bli forbedret på et eller annet vis når de spilles på Xbox One X. Men nå viser det seg at det ikke bare gjelder...



Loading next content