Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect

TGS: Tre Mass Effect-spill

Alle spillene til X360

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da vi for første gang fikk lov til å se nærmere på Mass Effect, kunne Bioware fortelle at firmaet gikk med planer om å utgi en trilogi til xbox 360 og at det mellom utgivelsene ville bli lansert download-innhold.

Men som tiden er gått og spillet er blitt utsatt virker det mindre og mindre sannsynlig at Bioware overhodet kan få dette til og det er ikke sikkert at Xbox 360 nemlig er på markedet om 3-4 år fra nå av. Computer and Videogames fikk en prat med Greb Zeschuk rundt dette og på spørsmålet om hvor vidt det overhodet er mulig å nå en trilogi på denne konsollgenerasjonen sa Zeschuk følgende:

"Det er stadig vår plan å ha tre kapitler eller avsnitt av Mass Effect ute på Xbox 360. Det er vårt mål."

Men kommer det en demo av spillet før lansering? Zeschuk forteller:

"Vi overveier stadig hvilken form en evt. demo skal ha. Inntil videre er jeg veldig lite villig til å si noen om dette, for vårt mål er klart å ha en demo klar før utgivelsen, men det kommer naturligvis an på de problemer og oppgaver som skal løses. Jeg kan for øvrig ikke huske hvem som også har sagt dette, men jeg mener det var Mark Rein fra Epic Games. Det er klart litt av en oppgave å ha en demo ute samtidig eller kort før lanseringen av spillet."

Mass EffectMass EffectMass Effect

Relaterte tekster

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Et av fjorårets beste spill har dukket opp på PC. Adrian har spilt gjennom Mass Effect for tredje gang, og er storfornøyd.

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Etter vinter og vår med venting er endelig Biowares Mass Effect her. Frode har sett lyset! Les anmeldelsen på innsiden...

2
Ti år med Mass Effect

Ti år med Mass Effect

ARTIKKEL. Skrevet av Suzanne Berget

I dag er det 7. november, en helt vanlig dag for de aller fleste. Men for Mass Effect-fans er det N7-Day, og akkurat denne N7-dagen markerer at det første Mass...



Loading next content