Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 3

Stort Halo 3 releaseparty!

I dag - møt opp da vel!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er det gått tre dager siden Halo 3 ble lansert og hva er vel mer naturlig enn å arrangere et heftig Halo 3 releaseparty. Gamereactor og Elkjøp har den glede å ønske deg hjertelig velkommen til et releaseparty hvor vi for det første presenterer Gamereactor og Halo 3 og for det andre kjører en megafet turnering hvor de tre beste stikker av med überstilige Halo 3-effekter. Blant annet kan den beste vinne seg en Halo 3 jakke og sam Halo 3 t-skjorter. Speed-Link er også med på notene og sponser et heftig lydsystem - nemlig Gravity 2.1 som virkelig kicker i følge Børge Fjeld.

Kom og delta i årets mest etterlengtede Xbox 360 spill. Vi skaffer premiene, hvis du tar deg av underholdningen ved å delta på årets spillturnering!

Halo 3 Releasepartyet finner sted på Elkjøp Stormarked Steinkjer og vi er på plass allerede fra kl. 10.00 og holder det gående frem til kl. 15.00 lørdag 29. september

Undertegnede samt Kent Are Grongstad aka Kengro (moderatorsjef). I tillegg dukker Dominique Aasterud opp fra forumet og hjelper oss med opplegget!

Sett av den dagen og vi ønsker deg velkommen til årets spillarrangement på Steinkjer i år!

PS! Legger opp bilder av premiene etter hvert som de kommer inn til meg - nå har jeg kun lyd-systemet å by på...

Halo 3Halo 3Halo 3Halo 3

Relaterte tekster

Halo 3Score

Halo 3

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

I Halo 3 avsluttes Master Chiefs episke science fiction-saga om ringverdenene, Covenants og menneskenes skjebne.

0
Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi vet allerede at omtrent 150 Xbox One-spill kommer til å bli forbedret på et eller annet vis når de spilles på Xbox One X. Men nå viser det seg at det ikke bare gjelder...



Loading next content