Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 3

Halo 3 på gaten i England

Et par heldige spiller det allerede

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du var så heldig å være i England for et par dager siden og tilfeldigvis tok turen innom en butikk i Argos-kjeden, så kunne du ha vært en av de få heldige som fikk Halo 3 med hjem i en innkjøpspose. Det skjedde nemlig en feil i Argos-kjedens distribusjonssystem som igjen førte til at butikkjeden solgte et av årets mest ettertraktede spill en uke før dets reelle lansering.

Normalt ville dette føre til ramaskrik fra Microsofts side, men det ser ikke ut til at Argos som har gjort noen feil med tanke på lanseringsdatoen og det med vilje, men kan tilskrive dette som en logistikkmessig feil. Dette har også fått Microsoft til å ta det med ro, ikke minst fordi Argos ganske hurtig fikk ordnet opp i situasjonen og stoppet salget øyeblikkelig.

Mens har spillere som har vært så heldige å få tak i spillet vært redde for å bli bannet fra Xbox Live hvis de spilte det, men dette kan Microsoft nå avkrefte. Alle som har fått tak i Halo 3 før lanseringen om som spiller det vil kunne gjøre dette uhindret.

Microsoft sender videre en takk til de andre butikkjeder som ikke brugte Argos-episoden til selv å selge deres lagre med Halo 3-spill.

Lignende skjedde også i Norge da Expert begynte å selge spill til ivrige Halo-fans, men de stoppet også det hele ganske kjapt og det er jo i grunnen godt, for det skal være likt for alle!

Halo 3Halo 3Halo 3

Relaterte tekster

Halo 3Score

Halo 3

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

I Halo 3 avsluttes Master Chiefs episke science fiction-saga om ringverdenene, Covenants og menneskenes skjebne.

0
Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi vet allerede at omtrent 150 Xbox One-spill kommer til å bli forbedret på et eller annet vis når de spilles på Xbox One X. Men nå viser det seg at det ikke bare gjelder...



Loading next content