Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 3

Hopper av Bungie?

Store nyheter i vente

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en blogg på Seattle Post-Intelligencer der det ble påstått at Microsoft og Bungie skulle gå hver sin vei har ryktet blitt dementert av de fleste. Bloggere påstod at en kilde nær Bungie fortalte at årsaken var at Microsoft tvinger Bungie til å konsentrere seg på kun å lage Halo-spill, men hva bloggeren misset er at Microsoft eier Bungie ett hundre prosent og ville ikke frivillig gi ifra seg sitt kanskje viktigste utviklingsstudio.

Med dette sagt så vil ikke tiden fremover bli den samme for Bungie. Utvikleren har vokst mye i de siste ni årene og har brukt tiden på Halo-trilogien. Med all sikkerhet finnes det ledende Bungie-personer som funderer på å gå videre i karrieren og kanskje starte på noe nytt. To amerikanske nettsider, Gamespot og Teamxbox spekulerer i at det er slik og ifølge Teamxbox kommer vi til i løpet av kort tid til å få høre hva det hele handler om. Noe virker å være på gang hos Bungie og det mest trolige er altså at det handler om at en eller flere nøkkelpersoner velger å forlate studioet nå når Halo 3 er ferdig.

En annen vinkel fra Gameinformer er at det er "Bungies aksjeeiere" som kjøpt løs studionavnet og at man kommer til å være frittstående men nærstående Microsoft og jobbe på Halo 4 samt at Microsoft har rett til "første prioritet" på eventuelle andre prosjekt fra studioet. Det som tyder på at Gameinformers kilde tar feil er at Microsoft idag eier hele Bungie og det finnes derfor ingen aksjeeiere. Derimot kan man tenke seg at studioet ledelse velger å gjøre en dette for på denne måten få større kreativ frihet.

I løpet av nærmeste dagene kommer vi med all sikkerhet på å få høre mer om dette. Vi i Gamereactor venter spent på hva som er på vei til å skje med en av verdens heteste spillutviklere.

Halo 3Halo 3Halo 3

Relaterte tekster

Halo 3Score

Halo 3

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

I Halo 3 avsluttes Master Chiefs episke science fiction-saga om ringverdenene, Covenants og menneskenes skjebne.

0
Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi vet allerede at omtrent 150 Xbox One-spill kommer til å bli forbedret på et eller annet vis når de spilles på Xbox One X. Men nå viser det seg at det ikke bare gjelder...



Loading next content