Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis

Yerli-brødrene kommer...

Crysis vises frem under The eXperience

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange ser på Crysis som et av årets største spill og når det lanseres den 16. november vil nok mange løpe ned til sin nærmeste spillbutikk å slå kloa i en versjon.

Under årets store arrangement The eXperience som går av stabelen i Vallhall 4.-7. oktober, vil Cevat, Avni og Faruk Yerli komme til Norge for å demonstrere spillet for fans og presse, samt snakke litt om historien til både Crytek og Crysis.

Etter demonstrasjonen vil det være signeringsmuligheter og sjanse til å stille Yerli brødrene alle spørsmål du måtte ha om Crysis hos EA i messeområdet.

Crysis er et nestegenerasjons science-fiction-skytespill i førstepersonsperspektiv til PC fra den prisbelønte utvikleren Crytek. Crysis er en teknisk nyvinning av de sjeldne, og kombinerer fantastisk grafikk, intens spillopplevelse og en storslagen historie der spillerne må tilpasse seg for å overleve.

Crysis bruker CryENGINE 2™ for å levere en optimal DX10-opplevese for PC, inkludert fantastisk grafikk, spesialeffekter og kunstig intelligens. Dette vil bli grundig demonstrert på EA sin stand og av Yerli brødrene på scenen fredag 5. oktober klokken 19.30.

For de av dere som er interessert og har muligheten til å dra, vit om din besøkelsestid og bli med på noe unikt. Hadde jeg boss nærmere Oslo, hadde jeg nok sittet på første rekke og tittet nøye på hva Crysis har å tilby.

CrysisCrysisCrysisCrysis

Relaterte tekster

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Fire år etter at spillet ble sluppet på PC er Crysis fortsatt like fantastisk. Dette er et av tidenes beste actionspill...

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Cevat Yerli og Crytek har nok en gang levert et fantastisk actionepos, og vi er i himmelen over resultatet. Et av årets aller beste spill!

Crysis 1 til konsoll bekreftet

Crysis 1 til konsoll bekreftet

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ryktene om en konsollversjon av det første Crysis-spillet har herjet over lang tid, og i dag kunne Electronic Arts og Crytek omsider bekrefte at versjoner til konsoll...



Loading next content