Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros. Brawl

Super Smash Bros. Brawl

Kjapp introduksjon av Outsiderene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pit - Fra Kid Iracus. Buen til Pit som heter Sacred Bow er to sverd som er satt sammen til en bue. Under kamp kan han skille disse å bruke de som sverd i nærkamp. Dette gjør han til ein perfekt karakter i både nærkamp og på avstand. Pilene som han skyter kan styres. Viss Pit ramler ut av arenaen, kan han ved hjelp av vingene fly tilbake igjen.
Final Smash: Palutena's Army

Ike - Fra Fire Emblem. For å forstå han styrke, kan han bruke et to-hånd sverd på en og samme hånd. Dette kan han også kaste. Ved et hardt slag som får motstanderene til å fly kan han hoppe etter å gi en kolossal kraftig combo.
Final Smash: Ukjent

Diddy Kong - Fra Donkey Kong. Julius sin bror kommer til å slå seg løs med sin break-dancing. I tillegg har han en peanut popgun (en peanøtt pistol?), som han liker. Hvis kampen ser farlig ut, setter han på seg to rakket-tønner og fyker av sted mot fienden før han hopper av.
Final Smash: Rocketbarrel Barrage - kort sagt, han tar på seg rakett-tønnene, tar opp to peanøtt pistoler og går BANANAS.

Zero Suit Samus - Fra Metroid-serien. Samus kaster rustningen og mister våpen og muskler, men tar igjen dette på fart. Som en alenemor på byen, har hun med seg en taser (elektrossjokk dings) som hun paralyserer motstanderene med, deretter bruker hun sin plasma wire til å sende motstanderen til blokksberg.
Final Smash: Ukjent

Lucas - Fra Mother 3. Dette er en karakter vi kjenner lite til. Eneste møtet vårt med han var i Mother 3 som kun kom ut i Japan.
Final Smash: Ukjent

Ash - Fra Pokemon. Pokèmon treneren deltar ikke i kampene selv men bruker tre pokèmon til å sloss for seg i denne rekkefølgen. Squirtle (vann) - Ivysaur ( gress) - Charizard ( ild).
Dermed vil du bruke tre karaktere i stedet for en og alle 3 vil ha en rekke unike ferdigheter.
Final Smash: Ukjent

Solid Snake - Fra Metal Gir Solid. Ohoo, dette blir spennende. Snake kommer med masse krigsvåpen inn i Bawl. Miner, rakett-kaster og granater er bare noe Snake har med seg ut i battlefielden. I tillegg har han en slagsender, som gjør at han ikke faller ned fra banen.
Final Smash: Ukjent

Meta Knight - Fra Kirby. MT ser ut som en liten sur flaggermus som ønsker å få litt oppmerksomhet. Med et sverd og et par vinger, har han det meste for å overleve.
Final Smash: Ukjent

Wario - Fra Wario. "Hønken" kommer kjørende inn i kampen med sin Wario-chopper og WarioWare skinnjakke. Med sin dårlige ånde og en fjert som utløser en atomkrig er Wario klar til å ta ut hvilken som helst dust som står i veien for han. Snake; Ta deg en bolle.
Final Smash: Ukjent

Sonic - Fra Sonic. Sonic's my name, speed is my game, er Sonic sitt slagord før hver kamp.
Trengs ikke mer intruduksjon for han, utenom at han kan spinne de fleste av banen og løpe fra hvilken som helst motstander uten å blunke.
Final Smash: Ukjent

Super Smash Bros. BrawlSuper Smash Bros. BrawlSuper Smash Bros. BrawlSuper Smash Bros. Brawl
Super Smash Bros. BrawlSuper Smash Bros. BrawlSuper Smash Bros. BrawlSuper Smash Bros. Brawl

Relaterte tekster

Super Smash Bros. BrawlScore

Super Smash Bros. Brawl

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Daniel Guanio har spilt Super Smash Bros. Brawl til fingrene blør og øynene gråter, og oppdaget en ny kjærlighet i livet sitt.

Super Smash Bros. Brawl

Super Smash Bros. Brawl

FORSPILL. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Nintendos maskoter knuser sammen i en ny runde turboslossing, og vi har kost oss med å servere Mario en real dose juling!



Loading next content